fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

På Bogfinkevej 3 finder du denne velholdte villa, som byder på god planløsning og gode udearealer. Boligen er opført i 1965 og gennemrenoveret fra 2017-19 med både gulvvarme, nye vinduer/døre, nyt tag, nye elinstallationer samt ny kloak. Der medfølger den skønneste have, med flere terrasser, og samtidig er beliggenheden i top. Så hvis du leder efter dette, er du kommet til det rette sted. Hele 187 m2 + 22 m2 disponibelt rum får du at gøre godt med her på matriklen. Når du træder ind i villaen, bliver du mødt af den store entré med indbyggede skabe, og herfra er der et gangareal, der leder videre ind i hjemmet. Boligens særpræg er det store køkken-alrum, som vil udgøre det perfekte samlingspunkt for familie og venner. Det moderne køkken, er holdt i lyse toner og stilrene overflader. I forbindelse med køkken-alrummet ligger en hyggelig tv-stue samt en forældreafdeling bestående af et stort soveværelse med indbyggede skabe og eget badeværelse. I den anden ende af huset findes 3 gode værelser, et multirum med mange anvendelsesmuligheder samt endnu et badeværelse. Herudover har boligen et stort disponibelt rum, som er indrettet som bryggers, hvorfra der er udgang til en overdækning. Haven byder på attraktive muligheder for at nyde udendørslivet, da der medfølger flere terrasser. Heraf er en overdækket, hvilket gør det muligt at nyde en afslappende stund uagtet vejret. Og den grønne plæne indbyder til brug, hvor der er utallige muligheder for at anvende haven, hvad end det er med et legeområde, et drivhus eller vildmarksbad. Derudover er der sørget for optimal opbevaringsplads, da der er et skur på matriklen, som er ideel til praktiske løsninger. Området er perfekt til dig, der gerne vil bo i et fredeligt villakvarter, og som vil være nær naturskønne områder. For enden af vejen kan du nyde en spadseretur i grønne omgivelser med Herningsholm Å, og kun 200 meter væk finder du en legeplads. Tilmed er der gode muligheder for institutioner, og for enden af stikvejen er der stisystem til den nye Lindbjergskole som ligger blot få hundrede meter fra boligen. Desuden ligger Herning City blot fem kilometer fra hjemmet, hvor du kan nyde godt af de mange tiltalende butikker og spisesteder, og du finder bl.a. også herningCentret fire kilometer fra villaen. Området byder således på rekreative områder, samtidig med at du kan tage del i byens pulserende muligheder. Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Bogfinkevej 3, 7400 Herning
Pris:
3.050.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
187
Grund:
980
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.195 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus