fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Med nøglerne til dette hjem i hånden sikres du en beliggenhed tæt på indkøb, spisesteder og dagsinstitutioner, og den betagende murermestervilla byder på en velindrettet planløsning, gode udearealer og en moderne indretning.

Villaen råder over 175 kvadratmeter, som er fordelt på stueplan og første sal samt en kælder på 40 kvadratmeter. I 2014 blev hele huset totalrenoveret, herunder nyt tag, nye vinduer, el, vvs, hulmursisoleret og gulvvarme i hele stueplan + badeværelset på 1. sal.


Når du træder ind ad hoveddøren, mødes du af entréen. Fra gangen har du fri tilgang til alle rummene i stueplan, og her finder du også hjemmets samlingspunkt, som er det delvist åbne køkken-alrum. Det moderne køkken er indrettet i stilrene og elegante materialer, og i forbindelse heraf finder du plads til en spisestue, og træder du længere ind i rummet, er der også en afdeling til en sofa-stue. Derudover råder stueplan over et rummeligt værelse, et mindre værelse og et moderne badeværelse. Bevæger du dig op af den originale trappe som også er blevet restaureret kommer du til førstesalen - her finder du endnu en stue, et badeværelse og to værelser med indbyggede skabe, hvoraf det ene af værelserne også har to indbyggede hyggelige alkover. Imens råder hjemmets kælder over en gang, et disponibelt rum, et fyrrum og et vaskerum.


Boligen er opført i 1931, og den charmerende villa vidner om et velholdt hjem, som prydes af dannebrogsvinduer, og hvor indretningen bærer præg af moderne detaljer. Den røde murermestervilla råder desuden over en stor træterrasse, hvor der er plads til en udendørs spisekrog og et loungeområde. Trods den centrale beliggenhed har du her den skønneste have, som omkranses af hæk, så du sikres en privat og helt ugeneret atmosfære. Den grønne plæne indbyder til brug, og hvad end det er med gyngestativ eller orangeri, så er der plads til det hele. Yderligere er der et skur på matriklen, så der er sørget for optimale opbevaringsløsninger.


På Nyvej 7 er du sikret en beliggenhed tæt på alt, som en hverdag indebærer. Hjemmet ligger i et fredeligt villakvarter, hvor du blot skal få skridt længere ned af vejen for at finde forskellige indkøbsmuligheder såsom Rema 1000, Netto og købmandsbutikker. Tilmed er der adskillige spisesteder at vælge imellem, der alle ligger inden for 200 meters afstand fra hjemmet. Desuden er Børkop Station kun 150 meter væk, så du effektivt kan fragte dig rundt, og der er både skole og børnehave inden for 600 meters afstand. Området byder derfor på et væld af muligheder, og villaen er perfekt til det unge par eller familien, som ønsker sig et velindrettet hjem og at være tæt på alle hverdagens gøremål.


Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Nyvej 7, 7080 Børkop
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
765
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus