fbpx
Plantegning Zoom

Kærvej 8 er en rolig og hyggelig beliggenhed i Skuderløse, som har en attraktiv placering mellem Næstved og Haslev. Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og nyder samtidig godt at et naturligt lysindfald.

Del bolig

Kærvej 8 er en rolig og hyggelig beliggenhed i Skuderløse, som har en attraktiv placering mellem Næstved og Haslev - jeres nye hverdag kommer således til at være præget af natur og ro, men der er kort køreafstand til alle hverdagens fornødenheder. Her får I kort sagt det bedste fra begge verdener.

Adressen er hjemsted for en etplansvilla med et boligareal på 130 kvadratmeter, og den egner sig således perfekt til ægteparret med udeboende børn, småbørnsfamilien eller førstegangskøberne, der har planer om at stifte familie indenfor de næste par år. Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og nyder samtidig godt at et naturligt lysindfald takket være de mange vinduespartier - de fine gulve og det tidløse interiør sætter bare prikken over i’et.

Planløsningen viser sig først og fremmest med en entré, der har indbygget skabsplads, og i forlængelse venter et gangareal med afsæt til to soveværelser, det tidløse badeværelse samt et disponibelt rum, der evt. kan anvendes som kontor eller hobbyrum. Køkkenet er opført med et moderne og strømlinet look, og herfra er der nem adgang til den rummelige vinkelstue, som giver fin plads til både at indrette sofa- og spiseafdeling. Boligen afrundes med et funktionelt bryggers med vaskefaciliteter og egen indgang, og som et ekstra plus byder ejendommen på garage og diverse skure til bl.a. opbevaring.

Hjemmet er omkranset af en flot, grøn og nem have, der kræver minimal pasning og pleje. Græsarealet giver plads til leg og aktiviteter, og på terrassen kan I slå jer ned og nyde tilværelsen i havemøblerne. Afslutningsvis byder beliggenheden på en rolig tilværelsen i Skuderløse, og herfra er der kun 9 minutters kørsel til Haslev, 10 minutters kørsel til Næstved samt 12 minutter til motorvejen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Kærvej 8, 4690 Haslev
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
775
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
2.006 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus