fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Barrit Langgade 72 er en adresse, der gemmer på en klassisk etplansvilla fra 1965. Villaen er veldisponeret og lys - perfekt til købere, der drømmer om at bo i landlige omgivelser, men stadig gerne vil være tæt på skole og i kørselsafstand fra Horsens og Vejle.

Her venter den klassiske parcelhustilværelse, men med endnu mere luft om ørene, for Barrit er en lille landsby med størstedelen af husene på række langs netop langgaden. Netop denne ejendom ligger for enden af en lille stikvej med et mindre skovområde i baghaven, så man lynhurtigt kan skifte de magelige og trygge rammer ud med naturen.

Villaen gemmer på et samlet boligareal på 105 kvadratmeter. Det lyder måske ikke af meget, men pladsen er nærmest så veldisponeret, som den bliver, så der snildt er plads til både singler, par og familier med op til to børn, ligesom også de pladskrævende hobbyer kan passes ind. Planløsningen består nemlig af entré, bryggers, tre værelser, køkken, badeværelse og en stue, og dertil kommer en sydvendt udestue, garage, værksted, udekøkken og skur - og der er selvfølgelig også en dejlig have, som børn og husdyr vil elske at have som deres legeplads.

Selve huset er holdt i helt klassisk stil med hvide vægge, store vinduespartier og tidløse elementer. Selv hvis man ikke er forelsket i stilen eller har meget specifikke ønsker, når det kommer til materialevalget, er ejendommen indflytningsklar, så man kan tage hul på projekterne ét ad gangen. Men alle kan nok blive enige om, at huset har et stort potentiale, når det ligger så uforstyrret og med så pæn og grøn en udsigt samt med udestuen som det helt store es i ærmet, hvor ude og inde kombineres under det høje loft til kip.

Den lukkede have er velanlagt med flere bede langs facaderne, sirligt trimmede buske og dejlige terrasseområder i solen. Herfra kan man nyde somrene med manér, mens man spejder over de vidtstrakte marker og følger med i højbedenes vækst.

Selvom byen ikke er stor, er fællesskabet stærkt, og byen har faktisk det meste til at akkommodere børnefamiliens behov. Her er nemlig både børnehus, skole og idrætsanlæg, mens der også er masser af gode legekammerater i nærområdet for de yngste. Samtidig ligger Hornsyld omkring syv kilometer væk, hvor udvalget er endnu bredere med flere indkøbsmuligheder, svømmehal og bibliotek, og som nævnt er også pendlere tilgodeset, da det tager under en halv time at komme til både Horsens og Vejle.

Velkommen.


Barrit Langgade 72, 7150 Barrit
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
781
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sofie Sommer Kobberø

Ejendomsmægler, MDE Sofie@brikk.dk +45 61106337

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus