fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Kom med til Kirkebyen 27, som er godkendt som flexbolig hvor I nu finder denne villa fra 1920. Her får I en god og veldisponeret bolig med de fineste facadedetaljer, en rummelig kælder, carport og en skøn træterrasse, hvor I kan nyde mange gode timer i det fri.

Boligen her byder på 100 etagemeter ligeligt fordelt på en kælder og en stueetage. Hoveddøren åbner ind til en lys entré, hvorfra der er åbent ind til køkkenet, imens I fra entréen også finder badeværelset, der giver jer separat brus, toilet og vask. Køkkenet er velindrettet med en optimal udnyttelse af pladsen. Her får opbevaringsplads i over- og underskabene, en vinklet bordplade og et stort vindue med naturudsigt, så I kan tilberede maden med masser af sollys. Derudover får I en god og rummelig stue med en stemningsfuld brændeovn, der er centralt placeret, så I kan lade jer indhylle i hyggen enten fra de bløde møbler eller fra spisebordet, imens I også får to anvendelige værelser. I kælderen er der masser af muligheder med fem disponible rum, som I nemt kan udnytte på forskellig vis.

Huset står flot med gesims, hvide dannebrogsvinduer og mørkt, halvvalmet tag. Carporten yder god og beskyttet parkering til bilen og andre køretøjer, ligesom I kan bevæge jer videre og komme hen til den dejlige træterrasse, der vender ud mod de grønne naturarealer, så I kan nyde udsigten direkte fra jeres havemøbler.

Med adresse her kommer I til at bo idyllisk og roligt iblandt de landlige omgivelser, så roen kan indsænke sig, og hverdagen foregå i et roligt tempo. Det betyder dog ikke, at I kommer til at gå ned på tilbud. I bil tager det jer blot fire minutter at komme til nærmeste indkøb, den lokale folkeskole og de forskellige idrætstilbud, ligesom I på bare 12 minutter kan komme til Nykøbing Mors, hvor I får adgang til hyggelige butikker og spisesteder.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Kirkebyen 27, Solbjerg, 7950 Erslev
Pris:
195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
50
Grund:
409
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
800 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus