fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA I LANDLIG IDYL

Del bolig

I et idyllisk marklandskab lidt udenfor Slagelse finder I dette charmerende hus, hvis veldisponerede planløsning og indbydende udtryk henvender sig til børnefamilien samt parret, der gerne vil skifte hverdagsrammerne ud med disse rekreative omgivelser.

Boligen råder over 139 kvadratmeter, som strækker sig over to plan. Fra hoveddøren træder I direkte ind i entréen, som ligger i åben forbindelse med alrum og køkken. Hertil kommer to værelser, et badeværelse og en rummelig vinkelstue med pejs. Det er også i stuen I finder trappen op til repossen på førstesalen, hvor I vil blive mødt af en værelsesafdeling med fire gode værelser. Her kan man vælge at opdele hjemmet til en forældreafdeling i værelserne i stueetagen, hvortil førstesalen kan holdes til børneområde; således får hvert familiemedlem mulighed for at trække sig tilbage i egne omgivelser.

I kan også med fordel bemærke de mange fine løsninger i hjemmets indre opbygning, hvor den omkringliggende landlige atmosfære bæres med videre ind i hjemmets elementer. Her kan særligt de blottede bjælker i loftet samt det hyggelige køkken med fronter med træpaneler nævnes.

Villaen kan dateres tilbage til 1884, hvor den står charmerende frem i landskabet med et saddeltag og en rødlig facade, som prydes af nye hvidrammede vinduer og indgangspartier; og I får desuden enkelte kig til det originale bindingsværk. En lille klat maling ville dog også her gøre underværker, således husets ydre kan komme til sin fulde ret. Hertil kommer et stort udereal med grønne områder, en flisebelagt terrasse, en lade samt en tilbygning med staldbygning og et disponibelt rum.

Området omkring boligen bærer som sagt præg af at være landligt med marker så langt øjet rækker, hvor der inviteres til ro og fordybelse. Omkring et kvarters kørsel ligger Slagelse by, som rummer alskens fornødenheder i form af både institutioner, skoler og indkøbsmuligheder. Hvad mere kan man ønske sig?

Lyder denne bolig som noget for jer, skal I endelig ikke tøve med at kontakte os i dag for en fremvisning. Vi ser frem til at høre fra jer!
Sludstrupvej 18, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
139
Grund:
1276
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1884
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus