fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELDISPONERET RÆKKEHUS MED UDSIGT TIL HAVET ..

Del bolig

VELDISPONERET RÆKKEHUS MED UDSIGT TIL HAVET

INDRETNING

Nu har I muligheden for at blive de heldige ejere af dette indbydende rækkehus, der henvender sig til både enlige, par og den lille børnefamilie.

Hjemmet råder over 64 kvadratmeter, som starter ved en lang fordelingsentré, der forbinder husets tre værelser, badeværelse og køkken-alrum med hinanden. Her er særligt sidstnævnte rum nævneværdigt, da det er boligens største rum og rummer både et velholdt køkken, et alrum og et stueområde i ét. Denne afdeling kommer til at fungere som familiens samplingspunkt, hvor I skal forestille jer at mødes over aftensmaden ved spisebordet efter en lang dag, imens snakken kan gå på ugens gøremål og arrangementer. I kan med fordel yderligere bemærke de mange fine detaljer, som er med til at sætte en karakteristisk og hyggelig atmosfære: herunder loft til kip og de rolige lyse trædetaljer på både lofter og vægge. Alrummet åbner sig samtidig op mod landskabet udenfor i form af de store gulv til loft vinduer, som også huserer indgangspartiet ud til den rummelige, flisebelagte terrasse.

Den lyse indretning føres med videre ind i resten af boligens rum, hvor I kan finde store tagvinduer, som tillader lysindfaldet at strømme ind over alle de rolige overflader.

EJENDOM

Boligen er opført i 1984 med et mørkt tegltag og en rød murstens facade, som er prydet med hvidrammede vinduer og indgangspartier. Hertil kommer en rummelig terrasse fra boligens bagside, som vil danne ramme om alskens hyggelige stunder både alene samt i familien og venners lag. Ved hoveddøren har I desuden glæden af et flisebelagt indgangsområde, som kan udnyttes som en ekstra terrasse.

OMRÅDE

I finder denne skønne bolig på Rømø, og er en populær ferieø i Vesterhavet, og som byder på alskens aktiviteter og rolige oaser for hele familien i form af både parker samt ressorter med golfklubber og legeområder. I kommer til at bo roligt og trygt blandt rækkehuse og ferieboliger, hvor I har kort til både indkøb og den nærliggende Havneby Havn, hvorfra I kan tage færgen til den tyske ø Syl

Vestergade 3A, 12., 6792 Rømø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
64
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus