fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! I grønne arealer, velplaceret i Taastrup ligger denne gennemrenoveret lejlighed!

Del bolig

I grønne arealer, velplaceret i Taastrup ligger denne gennemført dejlige lejlighed - lys, luftig og simpelthen lige til at rykke ind i!

Du har at gøre med 47 velplacerede kvadratmeter, der folder sig ud på en entré, en stor stue, et køkken og et badeværelse. Allerede fra entréen vil du bemærke, at lejlighedens arealer er udnyttet til fulde med fordelagtig opbevaringsplads gemt bag originale hvide skabe. Køkkenet er lyst og moderne, og god opbevaringsplads sikrer, at rummet kan stå indbydende frem til alle tider, hele vejen godt lyst op af et vindue, der byder på dejlig blå himmel at vågne op til over morgenkaffen. Stuens rummelighed er ikke til at klage over, så indretningen kan foregå på alskens måder. Badeværelset er prydet med enkle hvide fliser, der smelter sammen med hvide vægge - lyst, enkelt og lige til at gå til.

Ejendommen står i en enkel 60’er-stil i gule mursten, hvor små stisystemer leder hen til indgangene, guidet af frodige buske og pletvise træer. Området er faktisk ganske stort og grønt med en stor plæne, der byder på både legeplads og bord-bænke-sæt, så de varme måneder kan nydes med solen i nakken. På den praktiske side følger der parkeringspladser til området, så også bilen nemt kan finde et tilhørssted.

Bevæger du dig væk fra det dejlige område vil du hurtigt bemærke, at det meste er lige ved hånden. Netto finder du under en kilometer fra matriklen, og med City 2 i samme overskuelige afstand med gode stisystemer er der ikke en finger at sætte på lokalområdet. Høje Taastrup Station finder du knap to kilometer herfra, der hurtigt kan fragte dig væk fra lokalområdet og eksempelvis helt til København H på et kvarter.

Lindevangshusene har hele pakken - både indenfor i hjemmets lyse arealer og placeringen, der simpelthen er tip top. 

Lindevangshusene 106, 2. mf., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
47
Værelser:
1
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Mathias Elbo Bendtsen

Ejendomsmægler MDE mb@brikk.dk +45 71999891

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus