fbpx

Sælg din bolig hurtigt med Brikks...

Liebhaverpakke

Sælg fra kun 49.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser. Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Brikk som Liebhavermægler

Det er ikke uden grund, at vi er kåret som Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler. Vores mæglere ved præcis hvilke kvaliteter der gør din bolig enestående og speciel, og som skal fremhæves over for potentielle købere. Derfor har vi sammensat en særlig Liebhaver pakke, der har til formål at fremhæve alle dine boligs unikke sider. Inkluderet i pakken er ekstra markedsføring, dronevideo, vejrgaranti, 3D walkthrough, og meget mere. 

Når du vælger Brikk som Liebhavermægler får du alle disse services inkluderet i den faste standardpris på 49.500 kr. Prisen er fastlagt på forhånd, så du ved præcis hvor meget du skal betale, samt hvad pengene går til. Vi har valgt at gøre det på denne måde, for at give dig mere tryghed og gennemsigtighed i din bolighandel. Du skal blot læne dig tilbage, og lade os stå for det hele.

Udover at du får fuld gennemsigtighed og tryghed i dit salg, sparer du også omkring 35.500 kr. ved at sælge din bolig med vores Liebhaver pakke, sammenlignet med traditionelle mæglere. Dette skyldes bl.a. at vi har hverken store kontorer eller store franchise udgifter, som skal dækkes. Vi gør ting smartere, så vi kan sælge hurtigere.

Brikk Liebhaver Pakke

49.500 kr

Din lokale Brikk ejendomsmægler fremviser og afholder åbent hus.

 • Brikk fremviser og holder åbent hus.
 • Udvidet og unik marketingspakke.
 • Annoncering på Boligsiden, Boliga og flere platforme.
 • Skræddersyede markedsføringskampagner for din bolig.
 • Lokal mægler og specialist.
 • Telefoninterview med tekstforfatter.
 • Forhandling med købere, købsaftale m.m.
 • Fotos, tekst og plantegning.
 • Dronefotos.
 • Solskinsgaranti.
 • Fremhævet på boligsiden.
 • Besøg af boligstylist.
 • Virtuel præsentation i 3D.
 • Brikk har det juridiske ansvar.
Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er en Liebhaverbolig?

Hvis du søger på “Liebhaverbolig” på Google vil du få en beskrivelse af selve ordet “Liebhaveri”, der ifølge flere kilder er interessen for at samle på unikke, sjældne og kostbare genstande. Der er også nogle klare paralleller der kan drages mellem denne definition, og den almene forståelse for en Liebhaverbolig. Når man indenfor ejendomsmæglerbranchen snakker om en Liebhaverbolig, er der tale om en bolig med unikke og enestående kvaliteter, der skiller sig ud fra de andre boliger i området. En Liebhaverbolig kan dermed være alt fra et unikt, arkitekttegnet hus, til en sjælden og speciel ejerlejlighed.

Nogle ejendomsmæglere definerer også Liebhaverboliger ved, at de har en høj salgspris. Hos Brikk mener vi, at dette er forkert. En bolig behøver nemlig ikke at have en markant højere salgspris, for at kunne kaldes en “ægte” Liebhaverbolig. Det vigtigste er bare, at boligen besidder en eller flere unikke og særprægede kvaliteter, der adskiller den fra andre boliger med samme beliggenhed.

Hvorfor vælge Brikk som Liebhavermægler?

Som beskrevet ovenover kan en Liebhaverbolig have mange forskellige kvaliteter der gør, at den er både sjælden og eftertragtet. Hvis du er den heldige ejer at en Liebhaverbolig er det dermed også vigtigt, at du kontakter en professionel og erfaren ejendomsmægler hvis du overvejer at sælge. En mægler med mange års erfaring og en stor faglig viden er nemlig nødvendig for, at din bolig kan vurderes, markedsføres og forhandles på baggrund af dens individuelle, og unikke kvaliteter.

Når du vælger Brikk som Liebhavermægler er du altid i trygge hænder. Vores mæglere er blandt nogle af de bedste i branchen, og har mange års erfaring med salg af bl.a. Liebhaverboliger. Din Brikk Liebhavermægler ved præcis hvordan din bolig skal vurderes, markedsføres og forhandles på den mest hensigtsmæssige måde. Dette er med til at give dig mere tryghed i din salgsproces, og sikre at du forlader handlen både glad og tilfreds. Kort sagt, så ved vi hvad der skal til for at en unik og enestående bolig kan sælges til en pris, der matcher dens værdi.