fbpx

Brikks lokale Ejendomsmægler i Hobro – Sanne Saabye

Sanne har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2003, og har tidligere været medindehaver af en traditionel ejendomsmæglerforretning med salg af alle typer boliger i Nordjylland. Sanne brænder for faget og branchen. Hun har siddet 10 år i Dansk Ejendomsmæglers (DE) nordjyske bestyrelse, og var med til at skabe det nye etiske normsæt (gældende for alle medlemmer af DE fra 2020), der sætter endnu højere krav til ejendomsmæglernes ageren overfor husejeren og -køberen.

For mig er det at være ejendomsmægler en livsstil. Jeg er engageret, åben og ærlig, og arbejder helhjertet for, at du får den aller bedste service. Hos mig bliver aftaler fulgt til dørs, også efter kl. 17.00

 

Sælg din bolig i Hobro med Brikk og Sanne fra 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Hobro, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Hobro?

Hobro er en købstad i Mariager fjord, byen har 12.083 indbyggere. Gennemsnitsalderen for borgerne i Hobro er 43 år og der bo 25% børnefamilier i byen. Den aldersgruppe der udgør den størst procentmæssige del af Hobro, er borgerne i alderen 30-49 år, dog er der også mange borgere på 65+ år. De lokale borgere vurdere byen til at være hipt og ungt, gode muligheder for shopping og så er der et rigt foreningsliv. 88% af beboerne i Hobro deltager aktivt i foreningslivet, dette er 16% mere end landsgennemsnittet. Der er 461 virksomheder i nabolaget, som blandt andet fordeler sig på følgende områder: Handel, sundhed, industri, bygge & anlæg og diverse serviceydelser.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Hobro?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Hobro 164 dage i år 2019, hvilket er højere end det foregående år hvor den var 157 dage.

Lidt om Hobro

Hobro er en købstad i bunden af Mariager Fjord. Byen ligger i Mariagerfjord Kommune som en del af Region Midtjylland. Hobro byder på attraktioner som Vikingecenter Fyrkat, Gasmuseet, Stinesminde, Hobro Mini Zoo og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Hobro

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Hobro har haft en svingende tendens de seneste mange år i form af prisstigninger og prisfald de sidste 8 år. De største stigninger forekom i første kvartal af 2016 og andet kvartal af 2017, hvor priserne steg med henholdsvis 29,9% og 11,6%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Hobro forekom i tredje kvartal af 2013 og tredje kvartal af år 2016, hvor priserne var faldet med henholdsvis 16,5% og 15,9%. Siden 1992, er huspriserne i Hobro steget med hele 212,9%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Hobro, er det ikke muligt at fastslå en tendens på grund af manglende data. 

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Få besøg af din lokale Hobro ejendomsmægler

Start med en vurdering som er helt gratis og uforpligtende.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!