fbpx

STILREN OG YDERST GODT BELIGGENDE MED ALTAN, ELEVATOR OG VAND UDSIGT

Del bolig

I det nye lækre område Enghave Brygge, ligger der en rummelig nybygget 2V lejlighed med direkte udsigt til kanaler og havneløbet fra alle værelser og spækket med udstyr og opgraderinger. Her kan I etablere et hjem med en central beliggenhed i maritime omgivelser, med adgang til vandaktiviteter lige ved døren og en hyggelig feriestemning uden byens larm. Der er få minutters gang til Fisketorvet, og kun 3 kilometer til Tivoli og Rådhuspladsen.

Lejligheden er kun 2 år gammel, og er bygget med højkvalitetsmaterialer med opgraderede hårde hvidevarer, alle topmodeller fra Miele, og et udvidet køkken. Entre, køkken og stue er samlet i et stort køkken-alrum med to brede gulv-til-loft vinduespartier, og indrettes let til et alsidigt opholdsrum med både spiseafdeling, stue og endda med plads til et skrivebord. Der er direkte udgang til en stor (7,3 m2) og privat altan med glasværn, hvilket giver læ for vinden så den kan benyttes året rundt til at nyde den flotte udsigt.

Lejligheden har et godt indeklima grundet det moderne ventilationsanlæg med allergivenlige filtre samt gulvvarme i alle rum. Energiforbruget er minimalt, og trægulvet er opgraderet til en lysere nuance. Med lejligheden følger motoriserede Duette plissegardiner fra LivingArt, som kan styres både med fjernbetjening eller stemmen. Badeværelset byder på en stilfuld indretning med god plads og en separat bruseniche med rainshower fra Hansgrohe, samt tørretumbler og vaskemaskine. I soveværelset er der installeret et stort væg-til-væg skab med spejlskydelåg. Herudover medfølger et kælderrum med god plads til opbevaring, samt aflåst cykelparkering i kælderen.

Ejendommen er opført i 2018 og har en dejlig stor og hyggelig gård. Som beboer af øen får man adgang til øens kajaklaug og områdets bådlaug, samt mulighed for at leje en parkeringsplads. Herudover er der også mulighed for at leje beboerhotellet til gæster samt et dejligt festlokale. Med nyåbnede cafeer og restauranter på vej, samt to lystbådehavne er der masser af liv. Der er gode busforbindelser, og Dybbølsbro Station nås på 10 minutters gang. I 2024 åbner den nye metro lige ved siden af.

Kontakt os gerne for fremvisning.


Willy Brandts Vej 5, 3. th., 2450 København SV
Pris:
4.195.000 kr.
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
61
Værelser:
2
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
2.081 kr.

Camilla Weinreich

Salgs- og Vurderingsspecialist camilla@brikk.dk +45 60122342

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter