fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! EJENDOM MED STORT POTENTIALE OG UNIK BELIGGENHED LIGE VED SØERNE PÅ ROLIG VEJ

Del bolig

Nu har du mulighed for at investere i denne ejendom i fire plan på hele 384 etagemeter, og endda med 143m2 kælder oveni, som har en formidabel beliggenhed på Nørrebro, ganske tæt på Peblingesøen. Et væld af muligheder åbner sig med denne bolig, der i øjeblikket er indrettet som et bofællesskab med i alt fire køkkener – for eksempel kan der formentlig etableres flere separate lejligheder eller 2-3 rækkehuse i ejendommen. - Der er allerede søgt om opdeling til 6 lejligheder i dec. 2020 - Materiale er tilgængeligt i "Bestil dokumenter".

Beliggenheden er ganske uovertruffen med kort afstand til mange af Nørrebros seværdige gader, såsom Blågårdsgade, Dronning Louises Bro og Ravnsborggade. Her inviterer spændende caféer og spisesteder dig til at blive en del af den livlige bydel, hvor Dronning Louises Bro er et populært samlingssted i sommermånederne. Du skal ikke mange hundrede meter ned ad gaden og rundt om hjørnet, før søerne åbner sig med deres ærkekøbenhavnske sceneri, ligesom der hverken vil være langt til områdets supermarkeder, skole eller daginstitutioner. Indre Nørrebro er selvfølgelig også godt forbundet med resten af København via den offentlige transport, der her tæller busforbindelser, mens en mindre gåtur kan tage dig med metroen fra Forum Station.

Ejendommen ligger ud til en have med græsplæne og et mindre flisebelagt område/gangareal, hvor beboerne kan opholde sig, når årstiden er til det. Her kan man rigtig mærke den gode stemning, som området byder på, og der vil også være mulighed for at parkere cyklen. Villaen er oprindeligt fra 1862, og der er opført en præsentabel opgang, som binder de tre øverste etager sammen. Kælderen tilgår du udefra, og den består af flere disponible rum, som blandt andet kan bruges til opbevaring.

I stueetagen finder du en stor stue med et godt lysindfald fra vest, og herfra af der adgang til et af etagens to værelser. To områder med toiletfaciliteter er placeret i hver sin ende af huset, og ved det ene er der også adgang til et mindre badeværelse med bruseplads. Derudover består etagen af tre disponible rum og en entre, mens du på første sal bliver mødt af syv værelser og to køkkener samt toiletfaciliteter. Dertil er anden sal etableret med to separate afdelinger med adgang til en fælles stue, hvor hver afdeling består af et køkken, et badeværelse samt to værelser.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se dig.

Wesselsgade 17, 2200 København N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
288
Grund:
396
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1862
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

André Bøgelund

Ejendomsmægler ab@brikk.dk +45 53539898

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus