fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA MED LANDLIGE DETALJER

Del bolig

I Herfølge, som ligger lige uden for Køge, hersker der landsbystemning med hyggelige huse og en flot og beundringsværdig kirke. Byen er omringet af marker så langt øjet rækker og vejene er små og krogede. Her er en generel følelse af ro og privatliv. På en af disse veje, på Vordingborgvej 98 for at være eksakt, udbydes denne villa, hvor I nu har muligheden for at blive de heldige ejere. Dette hjem råder over 174 veldisponerede kvadratmeter, som strækker sig ud på to plan.

På siden af bygningen ligger en lang, flisebelagt indkørsel, og det er den, I skal følge for at møde en fordelingsentré, der kan føre jer videre til enten et disponibelt rum, badeværelset, stuen eller trappen op til repossen på første sal. Hvis I fortsætter ind I vinkeltstuen, får I adgang til et køkken og endnu et disponibelt rum, som ligger i forbindelse med et værelse. Stuen oser af hyggelig stemning, hvilket kan tilskrives brændeovnen i midten af rummet samt de vestvendte vinduer, hvor I om aftenen vil kunne nyde varmen indenfor med udsyn til solnedgangen.

Køkkenet ligger i delvist åben forbindelse med stuen i form af en halvvæg, hvilket bidrager til et godt lysindfald og et åben atmosfære. Det fremstår i yderst fin stand med flere landlige detaljer i form af de sprossede skabslåger og fliser på gulvet; de landlige deltajer føres med videre i hjemmet og ses særligt på de forskellige indgangspartier samt de flotte balustre og stolper i trappen. På husets øverste etage finder I et disponibelt rum, et værelse, et badeværelse og et køkken, som ligger i åben forbindelse med en stue. Her er mange af de landlige elementer igen gennemgående; særligt i form af de blottede bjælker i loftet.

Selve ejendommen er opført i 1908 med charmerende gule ydervægge, et mørkt tegltag og en blanding af dannebrogs- og frederiksberg vinduer i hvide rammer. Med til grunden hører en stor flisebelagt terasse, der adskiller hovedbygningen fra et rummeligt udhus med opbevaringsmuligheder samt en carport.

Dele af terrassen er desuden sydvendt, så I vil særligt i sommermånederne få mulighed for at nyde både morgen- og aftensmad i solens varme skær. Ved husets østlige side, vil I desuden få et kig til en stor grøn og blomstrende have med diverse bær og frugter.

Området omkring boligen byder på alskens fornødenheder i form af dagligvarebutikker, takeawaysteder og institutioner. Det er tæt på Køge by som kan nås på cirka 10 minutter i bil: her er der både mulighed for shopping, samtidig med at I kan nyde de naturskønne omgivelser omkring Køge Bugt.

Vordingborgvej 98, 4681 Herfølge
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
174
Grund:
942
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
3.272 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter