fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYS, FLOT OG MODERNE FAMILIEVILLA MED PLADS TIL DEN SELVSTÆNDIGE

Del bolig

På en central beliggenhed i Virum skal I sætte knappenålen ved en flot rød murstensvilla, der gør sig til med en behagelig luftighed og et glimrende lys til hverdagen. Det hele moderne og mere end indflytningsklart - og så er det også det perfekte sted for den selvstændige.

I skal flytte ind i 239 rummelige kvadratmeter med en kælder på 75 kvadratmeter oveni. Stueplan byder på en indbydende entré, der giver en smagsprøve på husets lyse atmosfære. Stueplan afsluttes af husets tre første værelser samt et toilet. Ovenpå venter jer et køkken-alrum i forbindelse med en stue, og en luftig repos giver adgang til husets fjerde værelse samt et badeværelse. Kælderen gør sig til med gode disponible rum, et toilet og et vaskerum nær resten af husets boligstandard.

Der venter jer et kvalitetspræget hjem, og det bliver tydeligt lige fra trappens smukke gelænder til køkkenet og til badeværelse og toilettes flotte, store og brede fliser. Det hele står skarpt og stilrent, og således er det eneste, der mangler, jeres touch og jeres liv til hjemmet.

Der er perfekte betingelser for jer med selvstændigt erhverv, og pladsen er her desuden til hele familievirksomheden eller til en partner eller ansatte. Her er nemlig både det store, flotte og lysfyldte kontor i forbindelse med villaen, og så står desuden endnu en bygning omgivet af delvist overdækkede terrassearelaer. Her er både kontor, køkken og værksted, og ligesom alt andet på Virumvej 94, så fremstår erhvervsdelen flot og lige til at tage i brug.

Haven kalder på udeliv med flere miljøer at prøve af som det nye yndlingsspot, og terrasser og græsplæne går pænt hånd i hånd. Ugeneret som det er, så tilbyder en stor indkørsel plads til flere biler. Den centrale placering lader jer have det hele lige ved hånden. Således flyder hverdagen let afsted med bare 600 meter til Virum Skole samt Hummeltofteskolen 700 meter herfra, og også i gåafstand kan I gennem grønne Virum Park. For enden heraf ligger en Rema 1000, Føtex Food og en Meny samt Virum Station, og herfra kan E-linjen tage jer til Nørreport på bare 24 minutter.

Virumvej 94, 2830 Virum
Pris:
14.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
189
Grund:
745
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
4.948 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter