fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT EJENDOM MED GENNEMFØRT INDRETNING

Del bolig

I Pårup har familien nu chancen for at flytte ind i en flot og velholdt ejendom med en gennemført indretning. Grunden er på hele 15.130 m2, så der er god plads at boltre sig på, og udover boligen består ejendommen af endnu en bygning, som er indrettet med en stor garage med tre porte og flere disponible rum.

Beboelsesdelen har en stilfuld entre med et skakternet gulv, og boligens indretning har generelt et klassisk præg, som er gennemført ned til mindste detalje. I stuen bliver I mødt af en lys og indbydende atmosfære, hvor der er god plads til både spisestuemøblerne og sofaarrangementet på trægulvet, og et sæt franske døre åbner ind til køkkenet. Det er også etableret med et skakternet gulv, og I får lyse elementer i en klassisk stil med indbyggede spots over et vinduesparti, som er en fin og funktionel detalje i indretningen. Et alrum ligger i forlængelse af køkkenet; her kan I snildt skabe en spiseplads, og herfra kan I tilgå et oplagt forældresoveværelse med adgang til sit eget badeværelse med bruseniche og gode opbevaringsmuligheder. Ud til et gangareal finder I endnu et badeværelse, og derudover består stueetagen også af et godt bryggers, der har både vaskemaskine og tørretumbler installeret. Ad den charmerende trappe kommer I op til første sal, hvor I fra reposen kan tilgå tre hyggelige værelser, der alle er indrettet med trægulve.

I får en spændende have, hvor der er etableret forskellige afdelinger, og græsplænen er anlagt med buske, træer og et gyngestativ, mens et område er markeret som en sydvendt terrasse oppe mellem de to bygninger ? her vil solen stå stærkt det meste af dagen i sommermånederne. På grunden finder I også en skøn bålplads, hvor hele familien kan samles til hygge og snobrødsbagning. Som nævnt er der en stor garage i bygningen, der ligger mod sydøst - den også indeholder et fyrrum, en entre og syv disponible rum. Oprindeligt er ejendommen fra 1914, og den har en flot indkørsel, hvor der også er plads til flere biler.

Pårup ligger midt imellem Ikast og Silkeborg, og det tager ikke mange minutter, før I kan tilgå motorvejen og enten begive jer i den ene eller anden retning. De daglige indkøb, skole og børnepasning kan finde sted i Engesvang, der ligger cirka tre kilometer mod nord ved Bølling Sø. Her finder I også en togstation, der via lokalbanen kan tage jer videre rundt i landet. Området er kendetegnet ved en udsøgt natur, og I kan gå på opdagelse i både Dværge Bakken, Tollundmandens fundsted og Den Mystiske Troldesten.


Viborgvej 22, 7442 Engesvang
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
227
Grund:
15130
Værelser:
11
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1914
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus