fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG VILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

For yderligere info og fremvisning kontakt David på 53466923

Beliggende i landlig idyl lidt udenfor Karise, finder I denne indbydende villa, der byder på lys og masser af plads. Hjemmet disponerer over to plan og er udført med fine detaljer, der kan sætte rammen om et dejligt liv. 

Villaen har flere indgange, hvor I kan vælge at bevæge jer indenfor via bryggerset. Dette rum er indrettet med øje for masser af plads, mens de praktiske elementer er prioriteret: Her er der installeret vaskefaciliteter, mens I sagtens kan opbevare alle hverdagens praktikaliteter, og hvad I ellers kan finde på. Køkken-alrummet i åben forbindelse med stuen er husets kerne og rumfordeler, så I altså kan udnytte det gode flow i boligen til jeres fordel. Familielivet bliver dermed akkommoderet i stor stil, hvilket også markeres af de tre ordentlige værelser, der lover jer optimale indretningsmuligheder. Fra værelserne på førstesalen kan I endda nyde den smukke udsigt! Da villaen fordeler sig med adskillige behagelige stuemiljøer, kan I altså virkelig slappe af i dette hjem. I har således ideelle muligheder for at skabe lige præcis det hjem, som I ønsker. 

Boligen er da også præget af en udsmykkende vindeltrappe, brændeovn samt et velholdt badeværelse, der er indrettet med separat bruseniche. Ejendommen byder på skønne og atypiske elementer, da I finder masser af plads til at dyrke den pladskrævende hobby i garagen. Grunden er også præget af em ”hytte” med åben pejs, flere overdækkede terrasser, en lyse stuer samt store altaner! Her er der altså alle muligheder for at slappe af i afslappende og solrige omgivelser. I kan selvfølgelig også udnytte resten af haven, til lige hvad I vil, hvor I kan anlægge flere blomsterbede eller dyrke køkkenhaven. Her kan I føle jer hjemme! 

Med denne beliggenhed befinder I jer utroligt tæt på Karise, hvor både supermarkeder, mindre butikker, Karise St., idrætsklubber, skole og daginstitutioner er at finde. Her skal I altså ikke mangle noget, der kan få hverdagen til at forløbe som smurt. Helt tæt på jeres hjem kan I drage fordel af de rolige gåture og den grønne natur, der er at finde her. Er det de større udflugter, I søger, kan I køre til stranden på bare 10 minutter. Velkommen hjem!


Vesterled 8, 4653 Karise
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
234
Grund:
1551
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus