fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED DEJLIG GRUND

Del bolig

Som et lille stykke solskin står denne fine ejendom på Vellerupvej 58 og skaber blikfang med sin klassiske byggestil og gule facade. Her venter jer en charmerende ejendom midt i smukke, landlige omgivelser, hvor I kan nyde tilværelse tæt på naturen.

Åbne vidder og grønne marker strækker sig i gadebilledet og udgør nogle af jeres nærmeste naboer. Naturen bor lige udenfor døren, her er højt til himlen og masser af frisk luft, langt væk fra storbyliv, travle gadebilleder og pulserende trafik. I stedet har I hyggelige Agerskov indenfor få minutters cykelafstand, hvor I finder skole, daginstitution, ungdomsskole, fritidsaktiviteter og gode handlemuligheder, der sikrer jer alt det, I har brug for i hverdagen. Nyd naturen og den fredelige idyl, uden at gå på kompromis med dagligdagens bekvemmeligheder. Her skal I ikke undvære noget.

Huset ligger henslængt på en 7.596 m2 stor grund, og allerede ved ankomst fornemmer I ejendommens helt særlige atmosfære. Den summer af charme og sjæl, et skønt hjem med masser af historie, som dateres helt tilbage til 1934 og nu står klar til nye ejere. I får to etager at finde jer til rette på. Vi starter i stueplan, hvor der venter jer en dejlig stue med brændeovn og forbindelse til både køkken og udestue. Her har I hjemmets samlingspunkt og skønne leverum, der nemt kan moderniseres og føres op til dato ved simpelt at male loftet, fjerne gulvtæpperne og eventuelt renovere køkkenet. Rummene i sig selv er skønne og har et dejligt lysindfald - særligt fra karnappen, som forkæler jer med et fint kig til haven. Etagen fortsætter med et brusebadeværelse, vaskefaciliteter i entreen og et værelse, der kan anvendes som kontor, gæsteværelse, børneværelse eller lignende. Afslutningsvis byder 1. salen på et værelse og en ekstra stue, der nemt kan omdannes til to værelser, hvis I ønsker det. Huset har gode rammer, en super fin planløsning og et stort potentiale. Her kan I skabe et hjem, der lever op til alle jeres krav.

Udenfor får I masser af plads at boltre jer på. Har I grønne fingre, så vil I glæde jer over den fantastiske køkkenhave, og er I mere til livsnyderi og afslapning, så indbyder de grønne arealer og terrasserne til netop det. Her er der helt igennem skønt, og der er ingen tvivl om, at I vil elske at opholde jer i det dejlige uderum.

Har huset fanget jeres interesse, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.
Vi glæder os til at byde jer velkommen.
Vellerupvej 58, 6534 Agerskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
131
Grund:
7596
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus