fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

DEJLIG VILLA MED KÆLDER OG SOLRIG HAVE

Del bolig

Vi byder velkommen til en flot fuldmuret, velvedligeholdt villa på 180 m2 i grundplan med to ugenerte og solrige terrassemiljøer mod syd og hertil en rummelig 70 m2 kælder med vaskerum, gildesal og 2 disponible rum. 


Kom indenfor, hvor I træder ind i en stor lys entre med god garderobeplads. Herfra kan I bevæge jer ned til kælderen, ud på det ene badeværelse, til køkken-alrum eller fordelingsgang til værelsesafdeling. Værelsesafdelingen byder på fire store værelser med god skabsplads, og hvor soveværelset bagerst har adgang til eget, stort badeværelse.


Villaen byder herudover på et stort køkken med rigeligt bordplads og gode opbevaringsmuligheder og åben forbindelse til alrum samt stue. Både køkken, alrum og stue bliver godt lyst op af store vinduespartier og med direkte adgang til to store, ugenerte terrassemiljøer fra hhv. alrum og stue. I rummelig og lys stue er der et flot fletparket gulv, indbygget pejseindsats og terrasseadgang mod sydvest , der giver rig mulighed for hyggeligt miljø indendørs og ugenert udemiljø. 


Huset er bygget ind i det skrående terræn, så I kan sidde på træterrassen med udkig udover den grønne græsplæne og havens farverige træer. Her får I mange muligheder med en nem have, der kræver minimal vedligeholdelse og med forskellige hyggekroge, hvor I kan slå benene op og nyde en stille stund. Bilen får desuden nem parkering i carporten, hvorfra I kan bevæge jer hen til fliseterrassen og rundt om huset eller direkte ned i det grønne.


Her kommer I til at bo for enden af en rolig villavej, hvor ungerne trygt kan færdes, imens I har ca. 500 m til Lillebælt, hvor der tilbydes fællesareal med badebro, bådplads, borde- bænkesæt og boldbane. Herudover er der adgang til motorvej i alle retninger på få minutter, lukket stisystem til Erritsø med adgang til skole, daginstitution, svømmehal og idrætsfaciliciteter. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Vejrmosegårds Allé 20, 7000 Fredericia
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
180
Grund:
910
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
2.762 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter