fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN VILLA BLANDT NATUR OG TÆT PÅ BYLIV

Del bolig

Vi udbyder hermed Vejlevej 94 til salg – en klassisk, gedigen villa, der ligger en smule nordøst for Stouby, hvor man er omgivet af dejlig natur. Det her uden tvivl den ideelle bolig for jer, der ønsker en fredelig tilværelse med pendlervenlig afstand til flere store byer.

Adressen er hjemsted for en villaejendom, som kan dateres helt tilbage til 1870. Det ses dog tydeligt, at hjemmet løbende er istandsat og renoveret, hvorfor I overtager et hus i fin stand. Boligens 70 kvadratmeter fordeler sig over en god og gennemtænkt planløsning, der egner sig til den lille familie såvel som enlige og par – der er endda mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg og på den måde skabe drømmehjemmet.

Når I bevæger jer indenfor, mærker I straks den hyggelige og hjemlige atmosfære, som er gennemgående fra A-Z. I husets hjerte venter en sydvendt stue med brændeovn og gode indretningsmuligheder, og herinde er der god plads til hygge og samvær. Køkkenet ligger ved siden af, hvilket må siges at være utrolig praktisk, og det er opført i et tidløst look – og hvis I drømmer om et stort køkken-alrum, vil det selvfølgelig være oplagt at slå væggen mellem de to rum ned. Planløsningen byder yderligere på to værelser og et badeværelse, og boligen ledsages af et disponibelt rum og en garage, som begge byder på gode anvendelsesmuligheder.

Huset ligger på en nem og overskuelig grund, der tæller 390 kvadratmeter. Den frodige beplantning sikrer afskærmning og privatliv, og de mange hyggekroge er ideelle til afslapning eller grillmiddage. Beliggenheden er uden tvivl prikken over i’et; herfra er der nemlig bare 2 minutters kørsel ind til Stouby, mens bl.a. Vejle, Horsens, Fredericia og Kolding ligger i pendlerafstand.


Vejlevej 94, 7140 Stouby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
70
Grund:
390
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1870
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus