fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE ETPLANSVILLA MED STOR GARAGE

Del bolig

  I Borup kan vi nu byde velkommen til en etplansvilla fra 2006, der udmærker sig ved at have en stor garage, hvor der er god plads til at udfolde en hobby eller måske drive et erhverv. Ejendommen har en central placering i byen, hvor I vil være tæt på alt, hvad I kan ønske jer i hverdagen af indkøb, daginstitution og skole, ligesom I vil blive en del af et levende lokalområde med blandt andet biograf, bibliotek og hundeskov. Der er en god forbindelse mellem stue, alrum og køkkenet, hvor hverdagslivet naturligt vil udfolde sig i moderne og velholdte omgivelser - blandt andet med en lys og indbydende stue, hvor I kan indrette et hyggelig sofahjørne. I alrummet er der direkte udgang til terrassen, som er delvist overdækket, og køkkenet ligger lidt for sig selv, bag ved en halvt muret væg. Det er opført med hvide elementer i en moderne stil, der klæder ejendommen, og I får selvfølgelig alt i hårde hvidevarer, mens indbyggede spots i loftet sikrer et godt lys til madlavningen. I alt har boligen tre værelser, og her er det ene en oplagt forældreafdeling med adgang til sin egen garderobe og et lækkert badeværelse med en separat bruseniche. I forbindelse med de to andre værelser finder I endnu et badeværelse, og dertil består boligen af en entre og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. I den store garage er der en særskilt afdeling med et badeværelse og et værelse, som I tilgår fra et mindre gangareal, og garagen er i god stand med højt til loftet og tre porte. Der hører en dejlig have til ejendommen, hvor I kan slappe af på den delvist overdækkede terrasse eller nyde den nemme have, hvor rododendronbusken vil blomstre i det sene forår. En flisegang løber hele vejen rundt om huset, der er flot og præsentabelt med gule mursten og hvide vinduer. Fra boligen er der kun 300 meter til Borup skole, og I finder flere indkøbsmuligheder inden for kort afstand, ligesom der heller ikke er langt til børnehaven. Der er mulighed for at gå tur omkring Kimmerslev Sø, når I skal lufte hunden eller blot har brug for et naturskønt indspark i hverdagen, og byen har gode forbindelser med offentlig transport, hvor I kan tage toget fra stationen. Endvidere er der kun seks minutters kørsel til motorvejen, så I nemt kan forbinde jer med andre dele af landet. Vi glæder os til at introducere jer til ejendommen - kontakt os gerne for en fremvisning.  
Vandværksvej 14, 4140 Borup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
142
Grund:
737
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus