fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! KØBSAFTALE UNDER UDARBEJDELSE!

Del bolig

Hører I til blandt singler, studerende, unge par eller små familier, der leder efter en af de eftertragtede treværelses andelslejligheder i byen, så har I heldet med jer! Nu udbydes 62 pæne og veludnyttede kvadratmeter med adresse på Valby Langgade, så her bor I centralt med bylivet udenfor gadedøren.

I flytter ind på 2. og øverste etage i en klassisk ejendom fra 1903, og denne placering kommer med flere fordele; I kommer på fin afstand af gadebilledet, I bor ugeneret uden overboer, og I vil opleve effekten af, hvordan dagslyset nemt finder vej indenfor i hjemmet. Således træder I ind i en lejlighed med en rar og luftig atmosfære, og I vil straks føle jer hjemme.

Boligen folder sig ud med en veldisponeret planløsning, så fra fordelingsgangen har I adgang til både badeværelset, køkkenet, stuen og det ene af de to gode værelser, som lejligheden byder på. Badeværelset er indrettet med både separat bruseniche og hele to vinduer til udluftning. Dertil kommer det funktionelle køkken, hvor I får fin skabsplads, og hvor aftensmaden tilberedes på gaskomfur. Vender I blikket mod stuen, er der tale om et dejligt samlingspunkt, hvor I nemt finder plads til et sofahjørne og en hyggelig spiseafdeling, der kan placeres i lyset fra kvistvinduet.

Den attraktive andelslejlighed tilsættes en mindst lige så attraktiv adresse, der som sagt placerer jer centralt i stemningsfulde Valby. I bor med 500 meter til S-toget ved Ålholm Station, så I kommer nemt på job og videre ud i byen. Følger I Valby Langgade en enkelt kilometer i den ene retning, møder I de naturskønne omgivelser omkring Damhussøen, hvor I kan lufte løbeskoene, og følger I gaden den samme distance i modsatte retning, finder I bydelens centrum, hvor I fristes af caféer, kaffebarer og shopping i Spinderiet. I kommer ikke til at mangle noget.

Forældrekøb er tilladt.

OBS: Sandsynlighed for at der ikke kan optages lån til køb af boligen via banken.

Valby Langgade 182, 2., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
62
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1903
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus