fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! PRAGTFULD VILLA I NATURSKØNNE OG ROLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Vi byder velkommen til denne smukke og fra top til tå istandsatte villa med energimærke A2015.

Villaen ligger frit og idyllisk i rolige og naturskønne omgivelser med frit udsyn over marker og langt til naboen.

Villaen byder på hele 261 kvadratmeter i 2 plan. Kvadratmeterne fordeler sig med to stuer, entré/hall, repos, bryggers, to badeværelser, et køkkenalrum, et viktualierum, et depot samt fire store værelser, hvoraf det ene har et walk-in klædeskab. Hele huset er gennemført med trægulve samt gulvvarme for at sikre komforten, og på førstesalen finder I blottede loftsbjælker i loft til kip og altan.

Køkkenalrummet er med god plads til både at udfolde sine madkundskaber samt nyde dem ved den store spiseplads. Badeværelserne er opført i stilrene materialer og med separate brusenicher.

Stuerne har bred mulighed for indretning, der er plads til både sofaer og en kontorplads. Huset har et fantastisk lysindfald med store dør- og vinduespartier mod syd. Værelserne er rummelige, og morgenkaffen kan blandt andet nydes på den østvendte altan, mens I indtager udsigten over markerne. Generelt har udsigterne været et fokuspunkt i indretningen af huset, og giver mulighed for både at nyde solopgange og solnedgange, i al deres pragt.

Grunden på 2.644 kvm. byder på en flot terrasse, med rig mulighed for grillaftener, solbadning eller lignende, samtidig med at roen fra naturen kan mærkes.

Der er som særskilt bygning en stor dobbeltgarage med elektriske porte og solceller på taget, disse er blandt andet med til at drive huset med ekstremt lave forbrugsudgifter sammen med den indlagte jordvarme. Der i tilknytning til garagen et stort værksted, i alt er garage og værksted 82 kvm.

Haven byder ligeledes på drivhus, fine træer, mulighed for køkkenhave, vidder til boldspil og anden leg – alt imens i kan nyde naturen og roen.

Vender I opmærksomheden mod resten af området, er I ikke langt fra offentlig transport, skolebus for enden af vejen, skole samt skønne gåture. I Kirke Hyllinge, finder I både idræt, indkøb og spisetilbud, og hvis I vil ud til vandet, er Roskilde Fjord kun 20 minutter, eller en rask gåtur, væk. Og med kun fem minutters kørsel til Holbæk-motorvejen kan man let komme rundt - også uden at den generer de dejlige uderum. København kan nås på kun 40 minutter i bil.

Med denne placering får I altså ro og muligheder på en og samme gang.

Tværvej 24, 4070 Kirke Hyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
261
Grund:
2644
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus