fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Sæt kursen mod bydelen Sønderholm i Nibe, og rettere bestemt mod det sidste hus på den lukkede vej, hvis I ønsker et hjem med charmerende detaljer og landlig stemning placeret på en naturrig og ugeneret beliggenhed.

Del bolig

Sæt kursen mod bydelen Sønderholm i Nibe, og rettere bestemt mod det sidste hus på den lukkede vej, hvis I ønsker et hjem med charmerende detaljer og landlig stemning placeret på en naturrig og ugeneret beliggenhed.


Her på den rolige vej på Troldkærvej 30 befinder sig nemlig en skøn villa i to plan, der umiskendeligt dedikerer sig til den store børnefamilie. Det fornemmer I på huset rummelige planløsning, da hele fire stuer i stueetagen og én på førstesalen inviterer til at samle den store familie flere steder – og synes I ikke de fem nydelige værelser med smukt loft-til-kip på førstesalen er nok, så kan I altid tage nogle af stuerne i brug, der alle emmer af hjemlig stemning med træliste- og bjælkeloft. Dog scorer hovedstuen ved terrasseudgangen jackpot ved også at være indrettet med en hygsom masseovn samt udkig til den pæne have. I kan samle familien her, eller I kan rykke hyggen ind til spisebordet i det store køkken, der er flot holdt i et tidløst design. Til sidst rummer hjemmet to opbevaringsrum på førstesalen, et praktisk bryggers, samt to store badeværelser. 


Ejendommen på 304 kvm er opført i 1985, men vidner om løbende vedligeholdelse; bl.a. med solceller på taget, på den pæne, gule husfacade samt på den velholdte have, der nærmest kan kaldes en park grundet de mange grønne kvadratmeter med træer, buske og blomsterbede. Dette syn kan I nyde fra havens to fliseterrasser, hvor I fra den sydvendte og afskærmede terrasse ved husets front kan nyde sol dagen lang. I kan dog også gå i gang med havearbejdet med havegrej fra ejendommens store værksted, som også kan benyttes til den pladskrævende hobby. 


Adressen placerer jer som skrevet i den familievenlige bydel Sønderholm i Nibe som det sidste hus på en rolig vej. Det betyder, at I har rig mulighed for at nyde godt af de tyste og ugenerede omgivelser fra havens grønne oase samtidig med, at I stadig ligger tæt på de daglige gøremål i byen. Indenfor en radius af 700 meter har I nemlig alt, I skal bruge i hverdagen, da I både finder skole, institution og indkøb her. Trænger I dog til lidt mere pulserende by- og butiksliv, kan I på små 20 minutter hurtigt komme til Aalborg Centrums spændende forretninger, caféer og hyggelige gader. 


Velkommen til Sønderholm, velkommen hjem.

Troldkærvej 30, 9240 Nibe
Pris:
2.945.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
304
Grund:
3034
Værelser:
9
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
2.814 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus