fbpx
Tranebakken 91, 2635 Ishøj
2.495.000 kr
TYPE
Rækkehus
Boligareal
123
Grund
215
Værelser/rum
4
energimærke
C
bygget/ombygget
1970
Tranebakken 91, 2635 Ishøj
DEL:

Bo tæt på skole, strand og i pendlerafstand til København - Rækkehus i 3 plan.

Børnefamilie eller førstegangskøbere - uanset hvem I er, så vil I finde mange gode grunde til at glæde jer over denne adresse, Tranebakken 91. I en mindre skala flytter I ind på et lukket vænge bestående af hyggelige gårdhavehuse, og her er perfekte betingelser for familielivet. Når I træder ud af hoveddøren, har I få minutters gang til flere daginstitutioner samt til Gildbroskolen, og herfra er der ikke lang vej til centrum af Ishøj. Her finder I både Ishøj Bycenter samt et stort udvalg af take-away, specialforretninger og indkøbsmuligheder, og som prikken over i’et kommer stationen. I er nemlig så heldige at bo tæt på S-toget, så I kan vælge mellem tog og motorvej, når I skal ind til København, og det tager under tyve minutter i tog og få minutter mere i bil. Kort fortalt, dette er altså en drømmeadresse for jer, der leder efter hus, have og familievenlige omgivelser i pendlerafstand til storbyen.

Når I flytter ind på Tranebakken, er der fred, ro og en dejlig gåtur til kysten. Den attraktive beliggenhed tilsættes et gårdhavehus fra 1970, og når I ankommer, bliver I som det første budt velkommen af forhaven, der udgør én ud af to dejlige gårdhaver. Her kan I indrette jer med både havemøbler og farverige blomsterkrukker, og således kan uderummet forvandles til en ugeneret oase til de kommende sommerdage. De to gårdhaver giver mulighed for sol hele dagen.

Herfra åbner hoveddøren op til tre etager, som allerøverst giver jer en udnyttet tagetage med et disponibelt rum. Førstesalen derimod råder over boligens separate værelsesafdeling, hvor I finder et badeværelse samt tre værelser, og i stueplanet får I et gæstetoilet, et bryggers og hjemmets to naturlige opholdsrum. Sidstnævnte tæller et køkken-alrum og en lys stue, hvor den lange række af brede vinduespartier skaber en flydende overgang til baghaven. I sommerhalvåret kan I tilbringe al jeres tid herude, for den sydvendte have er perfekt indrettet med både en grøn græsplæne og en overdækket fliseterrasse. Der er altså rig mulighed for at nyde de mange soltimer, og I kan også rykke i læ, når duggen falder.

Bestil en fremvisning med det samme.
Sagsnr. 192SK-001024
Kontantpris 2.495.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.229 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
10.557 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
8.841 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!