fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE LEJLIGHED MIDT I PRÆSTØ

Del bolig

  Nu kan du blive den nye ejer af en af Præstøs skønne byboliger – lige her på Torvestræde 3 udbyder vi nemlig en 93 kvadratmeter stor lejlighed med et enormt potentiale, og her kommer du kort sagt til at bo i hjertet af købstaden. På adressen møder du først og fremmest ejendommen, som har prydet adressen siden 1807, og den emmer af historisk charme, hvilket skaber en helt særlig herlighedsværdi i hverdagen. Beboerne får brugsret til en hyggelig og solrig gårdhave med plads til alt lige fra aktiviteter til afslapning, og som prikken over i’et er der parkeringspladser, hvilket må siges at være et stort plus med så central en beliggenhed. Lejligheden ligger på 1. sal, og hoveddøren åbner op til 93 mulighedsrige kvadratmeter – og her vidner de rustikke bjælker om, at der er tale om en charmerende og gammel ejendom. Opholdsrummet udgør det største rum og giver således plads til både spisestue og dagligstue, mens det funktionelle køkken ligger i åben forbindelse. Planløsning byder ligeledes på to værelser fint, tidløst badeværelse bl.a. separat bruseniche og skabsplads til håndklæder og toiletartikler. Det her er med andre ord en bolig, der skal opleves med egne øjne. Her bor man midt i byen men alligevel omgivet af skøn natur – og det er netop derfor, Præstø er så skønt et sted at slå sig ned. Med denne adresse får du nemt til byens livlige lystbådehavn, Præstø Fjord og Næbskoven, men du er naturligvis også tæt på det hyggelige handelsstrøg, kultur og sport – ligesom der venter gode busforbindelser til Næstved, Vordingborg og Køge samt under en time til København i bil.   Der er mulighed for at opnå Flexbolig tilladelse på lejligheden.
Torvestræde 3, 1. 8., 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
93
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1807
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus