fbpx
Plantegning Zoom

SJÆLFULD EJENDOM FRA 1890 MED FANTASTISK GOD PLADS

Del bolig

Her finder I en sjælfuld ejedom fra 1890. Her emmer af charme på en sådan måde, som man ikke kan få i smart nybyggeri. Dette er hjemmet for jer, der vil bo i et hus med sjæl og personlighed, hvilket alt fra facaden til husets fritlagte bjælker og den fantastiske have virkelig formår at betone.

Der er hele 260 boligkvadratmeter at udfolde livet i, og de begynder med en entré: En virkelig gæstmild velkomst. Med flere stuer har I mulighed for både opholds- og spisearealer, eller måske ser I hellere idéen i flere værelser eller kontormiljø til den selvstændige. Et rummeligt køkken ligger i forbindelse med den største stue, som besidder to terrassedøre, hvor den ene leder direkte ud på en overdækket vestvendt terrasse. Stueplan afsluttes af det første værelse og det første badeværelse.

Charmen er bibeholdt bl.a. med de fine trægulve under fødderne, ligesom førstesalens rummelige opholdsområder med loft til kip og fritlagte bjælker fremhæver, at huset er fra 1890. Ud over de rummelige opholdsrum ovenpå får I endnu to værelser på førstesalen samt et til badeværelse, og sådan taler Toftagervej 6 sit tydelige sprog til familien. Her er rig plads både til selskab og til at trække sig tilbage, og de to badeværelser fordelt på to plan sørger for rolige morgener uden tidsnød.

Ved siden af hovedhuset tilbyder ejendommen rig depotplads samt flere hektar jord. Samtidig indrammer bygningerne en del af grunden med både gårdsplads og frodige havemiljøer, hvor drivhus og små oaser i det grønne giver romantiske tanker med roser og klatrende efeu.

Når I bevæger jer gennem gårdspladsens åbning, befinder I jer for enden af blinde Toftagervej 6, som ligger midt i Store Spjellerup. Den gamle landsby byder på kirke og gadekær foruden hilsener, når I møder naboer og bekendte på vejen, og det hele omgives af marker til alle sider. Faxe Ladeplads og strande ved Faxe Bugt kan I nå på under ti minutter, og med et par minutter oveni kan I også nå Faxe, hvis I da ikke bare vender næsen mod Karise, som ligger under fem km fra jeres måske fremtidige hjem.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Toftagervej 6, 4653 Karise
Pris:
5.000.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
260
Grund:
14620
Værelser:
8
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
2.983 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter