fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! VELBELIGGENDE OG SÆRDELES VELHOLDT EJENDOM MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE!

Del bolig

Drømmer I om at bo i en skøn, familievenlig villa med veldisponerede kvadratmeter, der er lige til at flytte ind i? Med en dejlig, central beliggenhed i et grønt og roligt område med tæt naboskab, Så er Tjørnelunds Allé 14 ganske sikkert sagen. 

Den velholdte villa fra 1936 byder jer kærligt velkommen, hvortil I vil bemærke den gennemgående lune atmosfære, som huset byder på. Man mærker straks, at her føler man sig hjemme og godt tilpas. Villaen omkranses af en velpasset, grøn have, der indbyder til masser af leg, afslapning og samvær med både terrasse og plæne, samt et fint drivhus og overdækkede områder til skyggefulde stunder. 

Træder I indenfor vil I opleve et hus i flot og velholdt stand, der giver jer 103 kvadratmeter i stueplan. Disse er fordelt over en entré med indgang til et pænt badeværelse med separat bruseniche, samt et stort og åbent køkken, der er velekviperet og tidløst med gode, hårde hvidevarer. Herfra er der direkte adgang til to skønne stuer, der fremstår lyse og indretningsvenlige, samt en hyggelig udestue, endda med pejs, som må være familiens oplagte samlingspunkt. Hertil kommer et godt værelse med indbygget skabsplads og fint lysindfald.

Fra dette rum er der udkig til carporten som kan integreres som bolig, for at skabe et værelse mere i dette plan. Til villaen hører desuden en pæn kælderetage med to disponible rum, to opbevaringsrum og et værksted. Her er mange muligheder, da kælderen står i flot og velholdt stand.

Her er der tale om en villa som Man blot kan flytte ind i – men tager man et kig på den alternative plantegning, kan man skabe rammer og rum til familien på 4+. Altså er der plads til at sætte fantasien løs. Hele herligheden ligger på en hyggelig, familievenlig vej med velholdte boliger og blomstrende beplantning. 

Med adresse på Tjørnelunds Allé 14 flytter I altså til et fredeligt kvarter med Vigerslevparkens græsgrønne omgivelser som nabo, og I glemmer således hurtigt, at I befinder jer midt i byen. Fra jeres nye hjem er der hyggelig gåafstand til både skole, daginstitutioner og velassorterede dagligvarebutikker, så her glider familielivet nemt, mens S-toget let forbinder jer med resten af Københavns dejlige by- og kulturliv. 

En kort cykeltur på omtrent 10 minutter og I er i centrum af Valby, hvor I med fordel kan udforske kvarterets mange hyggelige spisesteder og forretninger, eller slentre en tur gennem Søndermarken og Frederiksberg Haves spirende omgivelser. Endnu mere frisk luft finder I desuden ved Damhussøen, som lægger op til mange, lange gåture i roligt solskin.

Tjørnelunds Allé 14, 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
103
Grund:
624
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus