fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG OG VELDISPONERET VILLA I FLØNG

Del bolig

Et sødt, lille hus står klar til nye oplevelser på Sydstjernen 21. Nøglerne passer til 102 gode kvadratmeter for især singler eller par, der kan glæde sig til en hverdag i Fløng tæt på både Roskilde og Hovedstadsområdet, hvilket er genialt for hverdagspendlere.


Huset er opført i 1962 og præsenterer sig ganske klassisk med rødstensfacade, hvide vinduesrammer og et lille, hvidt hegn, der adskiller den fine forhave og ejendommen fra den ellers stille vej. Herfra har bilen også fri passage ind på den herregårdsstensbeklædte indkørsel, der fører op mod ejendommens rummelige værksted med to separate rum. Stik mod syd folder den totalt private have sig ud, en dejligt grøn plæne med terrasse i læ, som er delvist i læ under en dejlig havepavillon, hvor I kan sidde selv under en mindre byge.


Når I træder indenfor, er det et veldisponeret hjem med masser af regulære rum, der folder sig ud. I får en stor, møblerbar entré, køkken, stue, bryggers, badeværelse, mellemgang og to gode værelser, hvilket er helt perfekt for jer, der flytter ind med et enkelt eller helt uden børn. Husets stil er indbydende med masser af store vinduespartier og masser af forskellige, naturlige nuancer, som er med til at give hjemmet personlighed, og det hele er naturligvis indretningsvenligt, så der er plads til alle de hyggekroge og opholdsarealer, I har brug for. Der er tilmed en brændeovn i stuen, som er med til at gøre vintermånedernes grå stunder varme og rare, når I sidder med et tæppe, en god bog og en kop kakao i sofaen.


I vil elske at bo på denne adresse i et familievenligt område af Fløng, der ligger med grønne stisystemer og kort afstand til naturskønne åndehuller. Samtidig har Fløng alt, I har brug for i en travl hverdag, hvor I f.eks. kan handle ind, dyrke sport eller dyrke foreningslivet i forsamlingshuset, ligesom I også kan tage bussen ind mod Roskilde. Således er I hverken langt fra kulturliv eller historiens vingesus, og hopper I bag rattet i bilen, har I bare en halv times køretur til hjertet af København.


Hvis det lyder som noget for jer, så tøv ikke med at give os et kald og booke en fremvisning!

Sydstjernen 21, 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
705
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus