fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MODERNISERET VILLA MED STOR GRUND

Del bolig

På Sundbyvej 30 venter en renoveret villa, hvor det er tydeligt at se, at dette hjem har modtaget meget kærlighed gennem tiden. Villaen blev oprindeligt opført i 1931, men dette er på ingen måde til at se, da alt er gennemført fra A til Z såvel inde som ude.

Villaen er placeret på en 1.275 kvadratmeter stor grund, og når I ankommer til adressen, bliver I taget imod af en kæmpemæssig indkørsel, der grænser op til en stor fliseterrasse med direkte adgang til garagen. I kan træde tørskoet fra garagen og ind til bryggerset, og her venter en masse skabs- og opbevaringsplads. Bryggerset glider naturligt over i den rummelige entré, der nærmest sammenbinder hjemmets to afdelinger. I den ene del af villaen bliver I præsenteret for et gangareal, der baner vejen til to store soveværelser, som adskilles af et gennemrenoveret badeværelse med toilet og separat bruseniche.

Derudover kan I se frem til endnu et badeværelse, hvorfra I kan tilgå den overdækkede terrasse, mens de resterende kvadratmeter i stueplan byder på et kvalitetskøkken fra HTH med lækre elementer i et strømlinet design. I åben forbindelse med køkkenet ligger et kombineret opholdsrum, der byder på alrum og stue i ét, og bagved stuen findes endnu et værelse samt trappen til førstesalen.

Bevæg jer da op ad trappen til villaens øverste niveau, og her træder I op til en stor repos med flere gode indretningsmuligheder. Dertil kan I se frem til tre værelser, således at sove- eller hobbyplads ikke bliver en mangelvare.

Udendørs bliver I præsenteret for skønne arealer med flere hygge- og solspots samt en stor havegrund med plads til leg og aktiviteter. Som en ekstra hyggelig detalje er der anlagt et havehus med brændeovn og god plads til at nyde hinandens samvær.

Vender I blikket mod omgivelserne, bosætter I jer i Sundby tre kilometer vest for Vilsundbroen. Der kører gode busforbindelser langs Sundbyvej, og hverdagen bliver ekstra bekvem for skolebørnene, da Sundby Friskole og børnehave ligger 350 meter fra hjemmets hoveddør, hvor man kan få børnene passet i vuggestuen og børnehaven og hvor de kan gå i skole til 8 klasse. Indkøbsmuligheder og øvrige daginstitutioner ligger inden for en køretur af blot ti minutter, således at der ikke er langt til dagens gøremål. I April 2023 kommer der bl.a. en Rema 1000 i vestvildsund blot 3 kilometer væk. m.m. er der let afgang til hovedvej A26 med 15 km til Nykøbing og Thisted og 22 km fra vesterhavet.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Sundbyvej 30, 7950 Erslev
Pris:
1.645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
241
Grund:
1275
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
1.992 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter