fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLGT!

Del bolig

SOLGT!

INDRETNINGSVENLIG 2 VÆRELSES MED ALTAN

Vi udbyder nu denne rummelige lejlighed i hyggelige omgivelser, der både byder på ro og en kort afstand til naturskønne Amager Strandpark. Her får I en delevenlig og charmerende bolig med masser af muligheder - som både kan henvende sig til kærestepar, den lille børnefamilie eller singler.

I går op ad trappen til første sal: hoveddøren går op, og den lyse entré er det første, der møder jer indendørs. Entréen fører jer ind gennem boligen, og giver jer adgang til de 59 m2, som lejligheden byder på. Hjemmets mange muligheder mærkes tydeligt, som I går fra rum til rum. Soveværelset og opholdsstuen er begge store og lyse, hvilket giver masser af indretnings muligheder. Den afskærmede altan, som I kan få adgang til fra stuen, er et afslappende fristed, som I kan nyde godt af det meste af året. Køkkenet er rummeligt og trænger til istandsættelse. Badeværelset er stort med brucheniche og trænger ligeledes til en opdatering.

Etageejendommen fra 1962 byder på et hyggeligt og roligt gårdmiljø, der blandt andet har en legeplads og gode parkeringsmuligheder. Denne dejlige beliggenhed giver let og hurtig adgang til det meste. Kastrupfort og Amager Strandpark kan nås på en kort cykeltur. Der er både børneinstitutioner og skoler i nærområdet - og det nærmeste supermarked er blot 700 meter fra adressen. Og hvis I skal længere ind mod byen, så er Femøren Metrostation kun 400 meter væk.

Bestil en fremvisning med det samme


Sumatravej 65, 1. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus