fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG MURERMESTERVILLA NÆR SKOV OG RØDBYHAVN

Del bolig

Murermestervilla på Rødbys bedste beliggenhed!

For børnefamilien eller parret, der ønsker et smukt hus lige ud til Lystskoven, er denne murermestervilla på Strandvej 8 nu til salg. Lystskoven er en velplejet skovpark med offentlige legepladser, som krydses til fods, når I skal til centrum og klare dagens gøremål.

Her er et solidt klassisk hus, en frodig have og en tyst beliggenhed tæt på alle gøremål.

Detaljer og indretning emmer af klassisk charme; originale planker pryder gulvene, roset og stuk i loftet og småsprossede vinduer, der lukker lyset ind. Huset emmer af tidløs ro, sjæl og karakter.

Boligen råder over i alt 151 kvm, der fordeler sig på en stueetage og en førstesal. Stueetagen tager imod jer i fordelingsentréen, hvorefter I ledes videre til et toilet, to værelser, et spisekøkken med adgang til terrasse samt to stuer en suite. Alle de originale døre i stueetagen er nænsomt bevarede og fået isat glas, der fordeler lyset optimalt. Afslutningsvis rummer førstesalen to værelser, et depot og et badeværelse med bruser.

I baghuset er der indrettet atelier/ havestue, som har bjælkelofter, ovenlysvindue og kig til haven. Udover et indbydende atelier får I også to skure. Her kan I opbevare cykler, havemøbler og havegrej, som I kan trække frem og bruge til pasningen af den frodige gamle have med mange stauder, blomster og frugttræer.

Ejendommen er opført i 1917 som klassisk murermestervilla og har i dag fjernvarme. Hele huset er hulmursisoleret i 1999 og taget på både hovedhus og tilbygning er totalrenoveret og efterisoleret i 2006. Vinduer og facader kan bruge en kærlig hånd og lidt maling, men så er boligen også fuldendt og opdateret i sin oprindelige stil.

For børnefamilien er det essentielt, at både skole, institution og fritidsaktiviteter ligger indenfor en radius af maximalt 5 minutter på cykel fra adressen.

7 km syd for Rødby bygges tunnellen til Tyskland, hvilket allerede har givet Sydlolland et mærkbart løft. Omkring tunnelen anlægges nye strandparker, badelaguner og sommerhusområder, der skal tiltrække turister.

Savner I aktiviteter til weekenden eller mangler I bare at blive blæst godt igennem, så kan Rødbyhavn nemt hjælpe, for her går man tur på digerne langs havet og bliver blæst igennem og Lalandia åben for indtjekning.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.Strandvej 8, 4970 Rødby
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
151
Grund:
973
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1917
Ejerudgift pr. md.
1.587 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter