fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE FAMILIEVILLA I TREDJE PARKET TIL VANDET

Del bolig

  Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - det må uden tvivl være et af nøgleordene, når I nu vender blikket mod jeres nye hjem her på Strandvangsvej 21. Det afspejler sig allerede i adressen, for jeres nye hjem ligger i tredje parket til vandet og med få skridt ned til den hvide sandstrand her i Skæring. I flytter til den nordlige Aarhus-bydel med de eftertragtede adresser, og her vil I med det samme føle jer hjemme. I har kun et kvarter i bil ind til storbylivet, men her i Skæring er I omgivet af den mest naturskønne kulisse, og børnefamilien har kort vej til både skole, indkøb, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Det bliver ikke bedre!   Beliggenheden er altså i top, og boligen følger trop! Hjemme i nr. 21 venter jer nemlig en flot etplansvilla med byggeåret 2017, så her overtager I et gennemtænkt nybyggeri med minimal vedligeholdelse og fuld af moderne komfort, men I slipper samtidig for selv at stå for byggeprocessen. I kan derimod flytte direkte ind og folde tilværelsen ud i rammerne af de 141 kvadratmeter.   Udadtil præsenterer huset sig med en mørk, enkel murstensfacade, mens det indvendigt er de lyse materialevalg, der dominerer indretningen. Her møder I et hjem med rene linjer og tidssvarende design, og samtidig vil I straks bemærke den dejlige rumfornemmelse, som følger jer gennem hele huset. Kort fortalt, her er lyst, indbydende og rart at være.   Derudover er pladsen godt fordelt, og den velkomponerede planløsning giver jer blandt andet et praktisk bryggers og en separat afdeling, der råder over et lækkert badeværelse samt tre fine værelser, hvoraf de to er opgraderet med indbygget garderobeplads, mens det ene også har egen terrassedør. I husets modsatte ende finder I de store, åbne opholdsmiljøer, som står øverst på de fleste ønskelister, og her er selvfølgelig tale om stuen og køkken-alrummet. Særligt køkken-alrummet giver hjemmet et naturligt samlingspunkt, hvor der både er plads til de hyggelige hverdagsstunder og til at samle familien, når der er fødselsdage i kalenderen. I det gode vejr kan I også træde direkte ud til sol og sommer i jeres store have, hvor I kan indrette jer med flere hyggelige terrasser, og hvor børn eller børnebørn får rigelig plads til boldspil på græsset.  
Strandvangsvej 21, 8250 Egå
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
141
Grund:
958
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus