fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

SOLGT! Dejligt fritidshus på naturskønne Odden - tæt på vandet! Drømmer I om et fristed, hvor I kan skifte hverdagslivet ud med ren afslapning, skøn natur og familiehygge? Så vil Strandkrogen 10 blive enden på jeres søgen efter det perfekte fritidshus, for her går turen til Odden, hvor naturen er omdrejningspunktet, og hvor roen straks vil sænke sig over hele familien. Det tager kun lidt over en time at komme hertil fra København og under to fra Aarhus, så der er rig mulighed for at skifte storbylivet ud med ægte ferieidyl, og der er lagt op til både weekend-getaways og lange sommerferier i det danske. På Odden er der vand til alle sider, og jeres hus ligger med få hundrede meter til stranden, så I kan starte dagen med en forfriskende dukkert, og I kan også gå lange ture langs kysten i al slags vejr. På varme sommerdage kan I tage turen ind til Havnebyen, hvor det stemningsfulde havnemiljø frister med små spisesteder. Der er et væld af skønne udflugtsmål i området, og der venter jer mindst lige så mange gode oplevelser hjemme ved fritidshuset. Sommerhusstemningen er helt i top, for I overtager et hus fra 1973, og det står på klassisk manér med en træbeklædt facade og hvide vinduesrammer. Den naturskønne grund er på intet mindre end 1.292 kvadratmeter med bla. bålsted,  så I bor dejligt ugeneret med luft omkring jer, og der er rigelig plads til udelivet i den solrige have. Hele grunden er indhegnet. De indbydende rammer fortsætter indenfor, hvor der venter jer 72 m2, som er udnyttet til fulde. Tilbygningen fra 2010 udgør indgang, entré, disponibel rum til opbevaring og stort badeværelse med gulvvarme, fliser, badekar, brus og vaskemaskine samt loft til kip. I 2010 er der også lavet nyt tag og efterisoleret. Derudover får I hele tre værelser, så der er plads til hele familien, og det ene værelse kan indrettes med en køjeseng. Boligens primær varmekilde er en nyere varmepumpe, og den sekundær varmekilde er brændeovn. Ferier handler om hygge og samvær, og der er lagt op til begge dele i det skønne opholdsrum med køkken og stue ud i ét. I kan forestille jer, hvordan duften af pandekager spreder sig i hele rummet, mens I slår jer ned med en god bog i sofaen, og ilden knitrer i brændeovnen. I vil også nyde, hvordan de mange brede vinduer skaber en flydende overgang mellem inde og ude, så I sidder med udsigt til de grønne omgivelser, og når solen skinner, kan I straks indtage den solrige træterrasse med en lækker sommermiddag. Kort fortalt, et herligt fritidshus, der står klar til at danne rammen om jeres fremtidige ferieminder!
Strandkrogen 10, 4583 Sjællands Odde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
72
Grund:
1292
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus