fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

EN LIEBHAVEREJENDOM FYLDT MED MULIGHEDER

Del bolig

Her liebhaver ejendommen, som bare venter på den rigtige køber. En ejendom fyldt med muligheder. De sidste tyve år har ejendommen rummet privat beboelse og kursuscenter. Nu kan I overtage dette dejlige sted på landet. I finder denne pragtfulde ejendom på det sydlige Sjælland et kvarters kørsel fra Vordingborg. Og kun 8 minutter fra motorvejen til København eller Rødby. Her kan I både have privat beboelse og firma på samme sted. Der er plads til det hele: Hestehold, være selvforsynet, bed and breakfast, en pladskrævende hobby eller plads til flere generationer.

Naturen og landets kendetegn åbenbarer sig ved ankomst, hvor marker, enge og høje grantræer omkranser matriklen. Huset byder velkommen med et idyllisk udtryk, der matcher omgivelserne. Til ejendommen hører udbygninger, med plads til maskiner, lager, heste eller hvor I kan dyrke praktiske, kreative hobbyer.

Ejendommen indeholder også to smukke separate indkørsler.

Hovedhuset er på 274 kvadratmeter, mens yderligere en bolig på 186 kvadratmeter står til rådighed. Der er et velholdt interiør begge steder, hvor originale detaljer harmonerer med tidløse faciliteter. Et dejligt lysindfald beriger atmosfæren alle steder.

I den største bolig får I glæde af fire værelser, hvoraf ét har direkte adgang til badeværelset, et walk-in-closet, to stuer en suite, et køkken-alrum og et bryggers. Dertil hører et disponibelt rum med trappe op til to loftsrum foruden en stor lade.

Den øvrige bolig byder på to stuer en suite, et køkken i landlig stil samt to værelser og et badeværelse. På førstesalen tager yderligere to værelser imod jer. I øvrigt er der lynhurtigt fibernet på ejendommen via Fibia.

I bosætter jer på en fredelig, ugeneret egn, hvor I kan være helt jer selv. Der er tre haver inkl. en pragtfuld lukket gårdhave, med mange små siddesteder og en lille fiskedam. Haverne er parklignende, velanlagt med prydbede, stedsegrønne buske og høje træer, der giver jer fornemmelsen af at bo i skoven. Glæd jer også til at dase på terrassen, som orienterer sig fordelagtigt mod sydvest. Grunden tilgodeser jer tillige med en stor, indhegnet fold, hvortil der er to udhuse - inklusiv en staldbygning med hestebokse.

I kan desuden tage den korte tur til vandet og finde ro ved lyden af bølgernes sagte bevægelser, bade på sommerdage eller gå eftertænksomme ture i Stensby Skov. Samtidig er I tæt på forretningernes tilbud i Stensved og Vordingborg.

Det er en ejendom der fortjener at blive oplevet!

LInk til droneoptagelse af ejendommen og omgivelser https://drive.google.com/file/d/1XS8vEjmyclYJAKGUzCc-vLEz2wX_K0TL/view?usp=sharingStensbyvej 9, 4772 Langebæk
Pris:
3.845.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
460
Grund:
17900
Værelser:
10
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
3.839 kr.

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler, MDE ag@brikk.dk +45 30140578

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter