fbpx
Stenhave Vænge 11, 2970 Hørsholm
3.395.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
130
Grund
302
Værelser/rum
4
energimærke
C
bygget/ombygget
1984
Stenhave Vænge 11, 2970 Hørsholm
DEL:

IDEEL FAMILIEBOLIG MED FANTASTISK BELIGGENHED

Stenhave Vænge 11 i Hørsholm kan nu blive jeres nye adresse – her udbyder vi nemlig en spændende villa, som både kan skrive veldisponeret, lysfyldt og familievenlig på sit CV. Med nøglerne til denne ejendom er det ikke kun boligen, der vil imponere; bare vent til I oplever det eftertragtede nabolag og den helt rolige placering på et lukket boligvænge.

Ved ankomst til adressen møder I en gedigen ejendom opført i 1984, der ligger på en overskuelig grund på 302 m2. Foran huset venter et flisebelagt indgangsparti, som er anlagt med skur og overdækning. Bagved ligger den hyggelige baghave, som er vinklet mod eftermiddags- og aftensolen i vest. Grunden kræver minimal pasning – forestil jer hvordan solskinsdagene kan tilbringes i havemøblerne på terrassen. Hvis I har børn, kan de gå på opdagelse i den store fælleshave og legeplads i trygge og rolige omgivelser.

Villaen råder over 130 m2 bolig i en elegant stil som både er minimalistisk og lys. Boligen er samtidig indflytningsklar. Planløsningen er god og gennemtænkt, hvilket sikrer regulære og indretningsvenlige rum. I stueetagen venter først og fremmest en entré med skabsplads, og i åben forbindelse har I det store og hyggelige leverum. Her står det moderne, hvide køkken og giver ideelle rammer om madlavningen med sine gode hårde hvidevarer, og resten af rummet kan indrettes lige præcis, som I ønsker. Selvfølgelig er det også herfra, der er udgang til terrassen og baghaven. I stueetagen har I også et rummeligt værelse/stue, et praktisk og funktionelt vaskebryggers og et badeværelse opført i stilrene materialer. Planløsningen fuldendes med den lysfyldte 1. sal, og heroppe har I yderligere to værelser, stort repos med skabe og et flot badeværelse.

Beliggenheden er ideel for børnefamilien, da I har skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter indenfor en radius af 1000 meter. I cirka samme distance finder I flere dagligvarebutikker og specialforretninger i bl.a. Hørsholm bymidte; ligesom, at både bus og tog fra Kystbanen hurtigt tager jer fra A til B. Helsingør og København kan nås på mindre end en halv time. Områdets byliv udskiftes med de naturskønne omgivelser, der breder sig i nabolaget – og det er uden tvivl noget af det, der er med til at gøre det her område så eftertragtet. Her står grønne oaser, skovbeklædte arealer såvel som Sjælsøs omgivelser, og dertil kommer Rungsteds stemningsfyldte havnemiljø.

Bestil en fremvisning med det samme.Sagsnr. 192SK-001210
Kontantpris 3.395.000 kr.
Udbetaling 170.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.333 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
14.348 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
12.196 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 2
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!