fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Med jeres nye hjem er det slut med at køre efter naturen, da I kommer til at bo lige i hjertet af den og alle dets fornødenheder.

Del bolig

Går I med en drøm om at flytte til landlig idyl med fuglesang foroven og masser af luft omkring jer? Så skal I se med nu, hvor vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne landejendom, hvor der venter jer en større matrikel på 41.605 kvadratmeter og et stuehus fra 1936 med om- og tilbygning i 1999.

Der tilbydes et samlet råderum på 249 velplacerede kvadratmeter, som fordeler sig over to plan. Hold fast i det luftige og legende udtryk, og begiv jer i kast med at undersøge selve grunden, hvor der venter jer en udbygning bestående af en lade med fyrrum, opvarmet isoleret værksted og et tilsvarende disponibelt rum - udover dette er der indlagt fibernet til ejendommen.

Dertil får I glæde af en staldbygning med foderrum og disponibelt rum. Stuehuset præsenterer sig med et funktionelt bryggers, badeværelse og entréen, der baner vejen til det kombinerede køkken alrum, hvor der er rig arbejdsplads og gode muligheder for at udfolde jeres gastronomiske evner, mens familien sætter sig til bords. Resten af stueplanen i denne afdeling består af en stue/kontor og et værelse, der begge tilbyder gode indretningsmuligheder. Fra køkkenet kan I tilgå en mellemgang og herfra videre til en stue med trappe til dennes førstesal.

Stuehuset består af to første sale, hvoraf den ene breder sig på en repos, et toilet, samt to værelser og en svalegang. Den anden førstesal viser sig med repos og to værelser, hvor der fra det ene værelse er udgang til en tagterrasse. Med denne planløsning får I en masse velplacerede kvadratmeter, der tilgodeser diverse behov, og landejendommen er særligt interessant for hobby-landbrugeren, børnefamilien eller parret med den pladskrævende hobby. I staldbygningen er der højt til loftet, og mulighed for indretning med hestebokse, gildesal m.v.

Ejendommen kan også være velegnet til flere generationer. Med jeres nye hjem er det slut med at køre efter naturen, da I kommer til at bo lige i hjertet af den med alle dens muligheder. Der er blandt andet et meget rigt dyreliv i den store park og de tilhørende græsarealer med sø og levende hegn. I kommer til at bo i udkanten af Odense SV, og der er blot 20 minutters kørsel til Odense C, hvilket er særligt attraktivt for pendleren eller personen, der nyder bylivets puls. Inden for få minutter finder I både sportsfaciliteter, rideskole, skole, daginstitutioner og gode indkøbsmuligheder, hvilket forsøder den travle hverdag.

Lad det landlige idyl begynde!


Stærmosevej 111, Render, 5690 Tommerup
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
FarmHouseAgriculture
Boligareal:
249
Grund:
41605
Værelser:
9
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1936/1998
Ejerudgift pr. md.
2.325 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus