fbpx
Plantegning Zoom

ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING OG NEM HAVE – TÆT PÅ GRØNT OMRÅDE

Del bolig

GENNEMRENOVERET ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING OG NEM HAVE – TÆT PÅ GRØNT OMRÅDE

På en lukket vej i Hjortespring udbyder vi en etplansvilla fra 1969, der ligger ud til et stort grønt område. Beliggenheden er særdeles familievenlig, og I vil bo tæt på både skole, daginstitutioner og flere indkøbsmuligheder, så det vil være nemt at få hverdagen til at hænge sammen.

Boligen har en funktionel planløsning med en separat soveafdeling, der byder på hele tre gode værelser samt et forældresoveværles med skabsvæg og direkte udgang til haven. De er alle placeret omkring en fordelingsgang, hvorfra I også kan tilgå et badeværelse med både bruseniche og badekar. Ved entreen er der placeret et gæstetoilet, og boligens køkken er pænt og velholdt med hvide fronter og alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Det ligger i åben forbindelse med stuen, som nemt indrettes med hyggelige kroge, hvor I kan slappe af efter endt arbejdsdag, mens der også er plads til en spiseafdeling. En skydedør åbner desuden ud til en vestvendt terrasse, og derudover består boligen af et bryggers med vaske- og tørrefaciliteter.

På terrassen kan I slappe af under åben himmel i sommermånederne; her vil solen skinne eftermiddag og aften, så I kan sidde længe ude og nyde et dejligt måltid mad fra grillen. Haven vil være nem at holde, og den er anlagt med enkelte bede og en græsplæne med rig mulighed for børneleg. I carporten parkeres bilen på fineste vis, og i forlængelse heraf finder I et stort skur, hvor redskaber og havemøbler kan opbevares, når de ikke er i brug.

Fra boligen er der nem adgang til et stort grønt areal, der strækker sig hele vejen til Bagsværd, med mulighed for at gå eller løben en tur og benytte bålplads og shelter. De nærmeste supermarkeder er kun fire minutters kørsel væk, og ud over skole og daginstitutioner finder I gode idrætsfaciliteter i kvarteret – inklusiv en svømmehal. En kort cykeltur kan desuden tage jer til Hareskoven, så I med denne beliggenhed får rig mulighed for at gå på opdagelse i naturen.

Vi glæder os til at se jer til en fremvisning!


Stadagervej 32, 2730 Herlev
Pris:
6.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
162
Grund:
649
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
4.419 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 26189695

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter