fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIGT UDEMILJØ OG FAMILIEVENLIG BELIGGENHED TÆT PÅ NATUR

Del bolig

Hvis I i jeres nye hjem søger en base, der sikrer jer en gnidningsfri hverdag og tilværelse i rolige omgivelser, kan I godt indstille søgningen. Vender I blikket denne vej, finder I nemlig en hyggelig villa på 75 kvadratmeter, der rummer indbydende rammer inde såvel som ude og forsyner jer med en beliggenhed tæt på både indkøb, skole og skøn natur. Huset har helårsstatus.

Indretningsmulighederne står i kø i det dejlige opholdsrum, som bliver jeres, når I flytter ind på Sommervej 1. Med loft til kip udfyldes det oplagte samlingspunkt af en skøn åben fornemmelse, der blot bliver endnu tydeligere, idet den store stue og køkkenet går ud i ét. Således kan det bløde møblement let finde vej ind foran den lune brændeovn og det naturlige lysindfald fra vinduespartierne, samtidig med at et spiseområde kan etableres inden for samme rammer. Kvadratmeterne fordeler sig yderligere på tre værelser, som I kan indrette efter behov, og blandt boligens indre finder I desuden et badeværelse med brus, vaskefaciliteter og udluftningsvindue.

Den indbydende atmosfære fortsætter udenfor, for her venter et anseeligt græsareal, der kan prydes med alt fra legehus og fodboldmål til hængekøje og drivhus, og dermed vil kunne tilfredsstille behovene for både det legesyge barn og jer, der ønsker at kunne slappe af i behagelige omgivelser. Supplerende er terrassen med sin vestvendte placering perfekt til at kunne danne baggrund for skønne grillaftener, og så finder I også ekstra opbevaringsplads i skuret samt flere spændende muligheder i ejendommens udhus.

Beliggenheden får slutteligt det hele til at gå op i en højere enhed, idet I fra jeres adresse har let adgang til Jyllinges udvalg af skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og idrætstilbud. Når dagsordenen derimod skal indeholde andet end hverdagens gøremål, kan I glæde jer over den nærliggende, smukke natur og havnemiljøet, som står klar til at blive oplevet, eller at I kun har små 20 minutters kørsel til butikker, caféliv og mere til i Roskilde.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Sommervej 1, 4040 Jyllinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
75
Grund:
1313
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1990
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus