fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR 2V’ER CENTRALT I AARHUS I HØJ KÆLDER

Del bolig

Nu har vi glæden af at kunne udbyde en veldisponeret toværelses lejlighed på 41 kvadratmeter; samt eget aflåst kælderrum på 5 m2. Her vil du uden tvivl føle dig hjemme allerede ved første besøg. Boligens perfekt udnyttede indre er som skræddersyet til det byelskende kærestepar såvel som den studerende, der vil opgraderes fra kollegieværelset.

Du skal sætte kursen mod Sønderport 1C, og her vil du først og fremmest møde det klassiske gulstensbyggeri, som er opført i 1938. Hvis du er bilejer, kan du glæde dig over parkeringspladserne foran ejendommen – samtidig får man brugsret til et hyggeligt gårdmiljø, som inviterer til afslapning såvel som aktiviteter såsom hyggelige grillmiddage.

Lejligheden, som vi nu skal have et nærmere kig på, ligger i bygningens kælderetage, men det føles mest af alt som en stuelejlighed. Du skal nemlig ikke mere en et trin ned, før du møder hoveddøren, og boligen nyder samtidig godt af store vinduespartier, som inviterer dagslyset indenfor på fineste vis. Alt dette ledsages naturligvis af flotte nye gulve, hvidmalede vægge og lofter samt stilrent interiør. De 41 kvadratmeter byder på en entré til at starte med, og i forlængelse venter opholdsrummet, hvor køkkenet, spisestuen og dagligstuen glider sammen i ét. Soveværelset er ligeledes regulært og møblerbart, og lejligheden afrundes med et rummeligt flisebadeværelse, som bl.a. har separat bruseafsnit. Alle rum er med gulvvarme som styres seperat.

Når du bosætter dig på denne adresse, har du alle Aarhus C’s muligheder lige ved hånden – og mere til. Som beboer har du let adgang til Harald Jensens gode handlemuligheder og offentlige transport, og i gåafstand fra din nye adresse har du bl.a. også Ingerslevs Boulevard med det populære torvemarked to gange om ugen, mens den korte afstand på blot 4 kilometer til universitetet nemt kan klares på cykel. Det samme gør sig naturligvis gældende for midtbyens butikker, restauranter, barer og cafeer samt de naturskønne åndehuller, der står klar til at give dig et afbræk i hverdagen.

Sønderport 1C, kl., 8000 Aarhus C
Pris:
1.549.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
41
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
1.284 kr.

Peter Jakobsen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert peter@brikk.dk +45 25940199

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter