fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! FRITLIGGENDE BINDINGSVÆRK I GLAMSBJERG

Del bolig

Drømmer I om at finde boligen, der kan danne de idéelle rammer om netop jeres familieliv? Eller måske har I været igennem den mølle for længst og håber derfor på at finde et sted, hvor I kan nyde en tilbagetrukket tilværelse i rolige omgivelser? Uanset hvad kan denne charmerende villa helt sikkert opfylde lige præcis jeres ønsker.

Vi byder jer indenfor i boligen, der råder over en planløsning på 118m2 med bløde trætoner i både loft og gulv. Boligen blev opført i 1750 og bærer præg af historisk baggrund, hvilket gør det til det oplagte bolig- og indretningsprojekt. I har altså mulighed for at sætte et personligt præg på dette hus, og her kan I med fordel bevare charmen fra tidligere og kombinere det med et moderne og nutidigt twist. Det er fuldstændigt op til jer!

Stuens størrelse og facon lægger op til den helt store hyggekrog, hvor både spisning og afslapning kan foregå i afslappede rammer, og videre herfra finder I et værelse, der passende kan omdannes til et soveværelse eller måske et hobbyrum. Der er godt med plads, da boligen indeholder to ekstra soveværelser, som begge fremtræder pæne og lyse, og så får I også et klassisk køkken i neutrale farver med fin opbevaringsplads. Sidst men ikke mindst er der et badeværelse med badekar, hvilket må siges at være en bonus i sig selv.

Mange muligheder byder sig på denne adresse, da I får nogle praktiske såvel som dejlige udendørsfaciliteter, der bl.a. tæller en garage og grøn have, hvor I kan tage plads, når gæsterne er på besøg, og solen titter frem fra sit skjul. Grunden er delvis indhegnet af mur og hæk, så I kan værne om privatlivet hele året rundt, og så har børn og/eller børnebørn masser af plads til at slå sig løs på matriklen, da I får et stort og grønt haveområde.

Ud over dette er der flere byggematerialer som gulvbelægning, radiatorer og lægter der følger med.

Der er 11 km til Assens og 26 km til Odense og cirka 4,5 km væk er byen Glamsbjerg placeret, hvor I finder dagligvarebutikker, lægehus og andre praktiske nødvendigheder, som får alt til at glide. Byen udmærker sig ved at have et aktivt handels-, idræts- og foreningsliv, så I kan være sikre på en hverdag, der ikke går stille for sig – uanset hvorhenne I er i livet. Derudover er der også folkeskole og gymnasium, såfremt det skulle være aktuelt, og så bosætter I jer i midten af den danske natur, hvilket blandt andet tæller lange marker og en skov mod øst.  

Der er også mulighed for at overtage et luft til luft anlæg fra sælger.

Velkommen til Glamsbjerg!

Søllestedvej 25, 5620 Glamsbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
118
Grund:
813
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1750
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus