fbpx
Plantegning Zoom

MULIGHEDSRIGE EJENDOMME PÅ TOPPEN AF SØDRING

Del bolig

I lille, hyggelige og ikke mindst charmerende Sødring, ganske tæt på Treå Møllebugt og smukke Kattegat, ligger en spændende mulighed. Gammelt, dansk ejendomsbyg lokker nemlig håndværkeren, familien - ja måske endda de to familier - til. På Sødring Bygade 22 står nemlig et stråtækt og et gammelt byhus til salg.
 
Det ene hus har stået her siden 1830 og det andet siden 1900. Dertil kommer det 80 kvadratmeter store udhus, der kan danne rammerne om bil og hobby, og hele herligheden står på en knap 2000 kvadratmeter stor grund. Tilsammen danner bygningerne en lille enklave på den meget rolige bygade, og nu er det tid til at smøge ærmerne op. Her kan vi endda oplyse, at Randers Kommune tilbyder økonomisk støtte til renovering af ejendommen, da den er bevaringsværdig - som ejer kan man altså søge om støtte til udvendig renovering med op til 50 %.
 
Mens det stråtækte hus byder på pæne hjemlige rammer, rummer det gamle murstenshus på muligheder - og I kan renovere og skabe et hus fuld af sjæl og charme. Detaljer såsom den fine gesims er nemlig værd at fremhæve og give liv igen, men I skal nytænke og genskabe huset på ny. Indenfor er der lange plankegulve og store, lysfyldte stuer en suite med høje, gamle brændeovne. Hvor køkken og badeværelse skal være, er helt op til jer, ligesom antallet af værelser bliver jeres afgørelse. Plads er der imidlertid nok af.
 
Stuehuset er i fin stand, og her går charmen igen i pæne plankegulve. Stueplan giver jer tre værelser, et køkken, et bryggers, et badeværelse og et toilet samt en stue. Derudover byder førstesalen på mulighed for flere værelser og/eller opholdsrum. Udsigten både herfra og fra jeres fremtidige liv i haven er ret fantastisk i det kuperede terræn. 
 
Mens I kan kigge ud over Sødring i den ene retning, bugter markerne sig mod Sødringholm Skov, mod strandengene og mod Kattegat i den anden retning. En stor del af det nærliggende område er fredet, og gennem strandengene finder I smukke vandreruter og et rigt dyreliv, og når turen helt ud til vandet, kan I måske endda få øje på en spættet sæl? Alt det her bare 20 minutter fra Hadsund og under en halv times kørsel fra Randers.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Sødring Bygade 22, 8970 Havndal
Pris:
630.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
1944
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1830/1976
Ejerudgift pr. md.
1.796 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus