fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

UDBYHØJ/SØDRING - REALISER DRØMMEN OM NATURIDYL OG LANDLIG CHARME ENTEN SOM HELÅRS- ELLER FRITIDSBOLIG!!

Del bolig

Nu kan I drømme stort i denne tidligere lærerbolig med marker til alle sider. Her får I charme for alle pengene med et hjem fra 1830, der med stråtækt tag og idyllisk landlig atmosfære giver jer de bedste muligheder for at skabe et absolut drømmehjem!

I har at gøre med to huse, hvoraf den ‘nye’ skolebygning er fra 1920: Det ene hus byder på en stor entré, et køkken, to stuer, to værelser, et badeværelse og et bryggers, og så byder førstesalen på et stort loftrum samt to værelser. Det andet hus byder ligeledes på en stor entré samt to stuer, hvor en gammel og enormt charmerende brændeovn sætter stemningen. Gennemgående får I det charmerende til bristepunktet, og med skabertrang i tankerne og handy hænder kan I virkelig skabe noget helt særligt. Den landlige atmosfære bliver iscenesat af et dejligt lysindfald, og gennem vinduerne får I, ud over det massive lysindfald, en vindende udsigt over grønne vidder med marker, stor himmel og sågar skov i sigte. I får både fællesarealer og værelser i indretningsvenlige størrelser, der giver jer de bedste forudsætninger for at tænke møbler og liv ind i hjemmet. Med andre ord er her lagt i støbeskeen til, at I kan sætte jeres eget præg på jeres næste hjem.

I får knap 2000 kvadratmeter grund på bakketoppen, hvorfra I får kig til havet, Fjorden og Sødringholm Gods flotte bygninger. Og om natten får I en helt vidunderlig nattehimmel – sågar med black sky; og så med lyden af ugler og brølet fra råvildt. Her er gode græsarealer, hvor I allerede kan drømme om purkenes leg, imens vasketøjet flagrer i vinden. Her er det nemt at realisere drømmen om landlig idyl, hvor bygningerne formår at pege tilbage på gamle dage, men med nye tiltag som stråtækt tag og skorstene fra 2017 samt Black Star-pillefyr og ny stor varmtvandsbeholder er her lavet gode tiltag.

I befinder jer i en lille landsby, og også her finder I historie med Befrielsesstenen lige om hjørnet og endvidere Sødring Kirke og forsamlingshus. I bor midt i stor natur, der sikrer jer luft om ørerne uden trafik og støj – kun afbrudt af fuglekvidder og græsslåmaskinen i aktion. Stien er lagt med gode gåture med grønt tag over hovedet samt stor horisont med bugt og blåt vand, hvor Udbyhøj Havn gemmer på alt fra strand, grillbar, kajak og SUP-board-udlejning samt sauna og ishus. Samtidig kan naturidyllen udskiftes på en halv time mod Randers. Skoler og indkøb kan imidlertid nås i kortere afstand, så hverdagen let og elegant kan flyde afsted fra Sødring Bygade 22.


Sødring Bygade 22, 8970 Havndal
Pris:
658.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
1944
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1830
Ejerudgift pr. md.
1.564 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter