fbpx
Plantegning Zoom

På Søbrovej 38 venter der jer en charmerende ejendom midt i landlige omgivelser. Det bliver ikke mere idyllisk end dette.

Del bolig

På Søbrovej 38 venter der jer en charmerende ejendom midt i landlige omgivelser. Det bliver ikke mere idyllisk end dette.

Når I ankommer til Søbrovej, så falder I første og fremmest for de pragtfulde omgivelser. Her er naturen i højsæde, åbne marker strækker sig som jeres nærmeste nabo og alt ånder fred og ro. Grunden byder på 1287 som virkelig er godt udnyttet med hyggelige kroge og stier i haven. Den er nemlig arkitekt tegnet. Byens liv skal I heller ikke undvære, for det tager ca. et kvarter at cykle til Haarby, hvor I finder velassorterede supermarkeder, skole, daginstitution, fritidsaktiviteter og meget mere. Beliggenheden er ideel for en ejendom som denne: en charmerende villa fra 1850, som er flot istandsat og passet og plejet med stor kærlighed siden byggeåret.

Huset breder sig over tre etager - inklusiv en kælder med to disponible rum, der kan indrettes som hobbyrum, arbejdsrum eller noget helt tredje, der passer til jeres behov. Vi bevæger os op i stueetagen, som straks charmerer med sine blottede loftsbjælker og fine sprossede vinduer, der inviterer naturen indenfor. Stueplanen er indrettet med et brusebadeværelse, et super flot spisekøkken, hvis hvide fyldningsfacader passer perfekt til husets udtryk, samt to værelser, hvoraf det ene er meget stort og indrettet med en hyggelig brændeovn. Der er mulighed for at åbne op mellem køkkenet og det ene værelse, ligesom at værelset med brændeovnen nemt kan anvendes som opholdsstue. I har dog også en god 1. sal med et stort rum, der i dag anvendes som stue. Her vil det være oplagt at etablere værelser, hvis I eksempelvis drømmer om familieforøgelse, gæsteværelse eller noget tredje. Huset er charmerende, detaljerigt og helt igennem skønt. Standen er god, så I kan flytte ind og føle jer hjemme med det samme, men I kan også vælge lige at lægge sidste hånd på værket og renovere badeværelse, male og lignende. Uanset hvad, så får I rammerne for et rigtig dejligt hjem lige her.

Bedst af alt er udelivet, for til huset hører en drøm af en have med gammel, frodig beplantning og utallige hyggekroge, der indbyder til skønne stunder. Alt imens danner terrassen samlingspunktet og de åbne vidder breder sig som den smukkeste udsigt. Det bliver ikke bedre.

Velkommen hjem.
Søbrovej 38, Skaarup, 5683 Haarby
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
119
Grund:
1287
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1850/1983
Ejerudgift pr. md.
1.030 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus