fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE EJENDOM MED STORT POTENTIALE

Del bolig

  Denne charmerende bindingsværksejendom kan nu komme til at danne rammen om jeres nye boligkapitel – her overtager I nemlig et hyggeligt og mulighedsrigt hjem, der endda er omgivet af naturskønne vidder med kun 4 kilometer ind til midten af Præstø. Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1900, men så snart I træder indenfor, venter et fint og lysfyldt hjem, som ser ud til løbende at være istandsat og vedligeholdt. Boligen råder over 130 kvadratmeter fordelt over et plan, og dertil kommer en garage samt en stor gildesal, der naturligvis også vil fungere perfekt til gør det selv-manden såvel som jer med en pladskrævende hobby. Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og der er plads til nærvær og samvær i køkkenalrummet, hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i åben forbindelse med bl.a. gode indretningsmuligheder og pejs. Planløsningen viser sig ligeledes med tre regulære værelser og et flisebadeværelse. Der er endda mulighed for at sætte sit eget præg på dele af hjemmet, men der er selvfølgelig god mulighed for at flytte ind og sætte i stand løbende – ja, mulighederne er mange. Villaen ligger på en 4.874 kvadratmeter stor matrikel, og den breder sig ud og går i ét med den omkringliggende natur. Der er altså god plads til at være jer selv; uanset om det er blevet tid til leg og aktiviteter, afslapning eller hyggeligt grillmiddage med venner og familie. I samme forbindelse udmærker de store, solrige terrasseområder sig – her kan I for alvor nyde tilværelsen. Som vi allerede har afsløret, ligger ejendommen naturskønt. Alligevel er der kun 4 kilometer ind til Præstø, og den korte afstand til både Jakobshavn, Næbskoven og Præstø Fjord sikrer masser af aktiviteter for den aktive familie. Derudover præsenterer selve købstaden sig med et charmerende handelsstrøg, masser af detailbutikker, skole, bibliotek, institutioner, kultur, busterminal og endda en Michelin-restaurant er på kortet. Alt dette ligger kun en times kørsel fra København. Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 28563752 og mail christian@kuskejendomme.dk.
Smidstrupvej 27, 4720 Præstø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
100
Grund:
4874
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus