fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLGT!

Del bolig

SOLGT!

VELDISPONERET LEJLIGHED MED EGEN HAVE FOR ENDEN AF EN BLIND VEJ.

Med nøglerne til Slotsbakken 159 venter en rolig og tryg tilværelse i første parket til store, grønne naturvidder. Lejlighedens beliggenhed med udsigt, ro og fredede arealer lige til hoveddøren, er helt i særklasse. Alligevel er der kun 7 minutters gang til stationen og København nåes på blot 25 minutter med non-stop tog. Derudover er det tæt på indkøbsmuligheder - og du skal naturligvis heller ikke gå på kompromis med boligen.

Lejligheden fordeler sig over 77 lyse og indbydende m2, og som et ekstra plus er denne bolig beriget med sin helt egen solrige have med låge til grønne fælles arealer på den ene side, samt en hyggelig terrasse på den anden side. Du får altså det bedste fra to verdener: haven som normalt hører til villa-livet kombineret med en nem og overskuelig bolig, der er klassisk for lejligheder. 

Så snart du træder indenfor, åbner den praktiske planløsning sig for dine fødder. Den rummelige entré giver nemlig afsæt til hele hjemmet, som egner sig perfekt til både singler og par i alle livets stadier. Alle boligens rum er lyse og regulære, hvorfor indretningsmulighederne er gode, og derudover sikrer de store vinduespartier, at dagslys aldrig bliver en mangelvare.

Boligens hjerte er uden tvivl det store opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue i ét. Køkkenet giver ideelle rammer om madlavningen med sine gode hårde hvidevarer, og de hvide skabselementer giver endda et stilsikkert look. Resten af opholdsrummet kan indrettes præcis, som du ønsker; her er både plads til spisearrangement og sofamøbler, og de store ovenlysvinduer mod vest gør nærmest lamper overflødige. Lejligheden byder ligeledes på et soveværelse med plads til en dobbeltseng samt skabsvæg, og dertil kommer et praktisk bryggers og et tidløst badeværelse med separat bruseniche.

Da lejligheden ligger for enden af den lukkede vej, er der ingen trafik forbi - kun fred og ro. Trafikken er altså så godt som ikke-eksisterende, og her hersker en helt særlig ro. Boligerne er omkranset af store, grønne arealer, og hele området kædes sammen af lukkede stisystemer, så man kan færdes i nærområdet uden at skulle ud på trafikerede veje. Der er parkerings pladser tæt på boligen. Nærområdet er tilmed spækket med fritidsaktiviteter, såsom golf, ridning og anden sport. Vi kan også love jer, at I kan få de skønneste cykelture langs kyststrækningen.

Bestil en fremvisning med det samme.


Slotsbakken 159, 2970 Hørsholm
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
77
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1986
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus