fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OVERDÅDIG VILLA MED FANTASTISK UDSIGT OG MULIGHED FOR HESTEHOLD

Del bolig

For enden af den rolige skovvej bydes I velkommen til denne skjulte perle af en villa, som med sin vidunderlige højtliggende beliggenhed står smukt frem af naturen.

Med sit unikke udtryk og højt til loftet, moderniseret så man føler sig i pagt med den omkringliggende natur, åbner den store direktørbolig elegant sine døre, og byder os velkommen indenfor til fire værelser, to stuer, en spise/opholdsstue, et køkken, et grovkøkken, et vaskerum og to lækre badeværelser. Villaens sofistikerede og åbne lyse stil kommer for alvor til udtryk i de syd og vestvendte stuer, hvor solen skinner gennem de store panoramavinduer, der leder ud til terrassen med udsigt over fjorden, fredede enge og Lerkenfeldt Å 400 m væk. Slår vi dørene helt op, kan vi sætte os tilrette på den store ugenerede terrasse, solbeskinnet og omkranset af træer og dyreliv, og med en fantastisk udsigt. Her har I mulighed for at invitere det helt store selskab til middag midt i naturen, mens børnene kan lege på naturgrunden. Bevæger vi os ovenpå står de store lækre lyse værelser frem bla. et soveværelse med fantastisk udsigt og et badeværelse fra 2019.

Ejendommen er en tidligere direktørbolig fra 1969, som bl.a. afspejles i ejendommens specielle beliggenhed direkte ud til en naturgrund med høje træer og et grundareal på flotte 8.100 m2. Grundarealet fordeles smukt på terrasserne omkring villaen, en sydvendte solhave og på den uberørte natur. Ejendommen har også fritliggende løsdriftsbygning med plads til to heste, samt tilhørende høskur/haveskur, og en mindre kælder til fx praktisk opbevaring.

Den store garage er opdelt i garage og et fantastisk hobbyværksted. Derudover byder ejendommen på et stort isoleret og henrivende orangeri, der nemt holdes frostfrit året rundt og giver mulighed for en sydlandsk oplevelse i de kolde måneder.

Gedsted er et velfungerende lille samfund i rolig vækst, beliggende tæt på den uberørte fjord og fredet lille skov. Ned mod Lovns bredning kan man opleve de smukkeste solnedgange over det brede skov- og engområde. Gedsted er en charmerende tidligere handelsby, som i dag byder på lidt af hvert. Blot 650 m væk finder I nærmeste indkøb, samt et pizzeria, blomsterhandler, EL salg, frisør og lidt længere nede af vejen, en dejlig cafe beliggende i Gedsteds eget økologiske mejeri. Byen byder også på skole, integreret med en nyligt udvidet vuggestue og børnehaveafdeling.

Alt i alt et hyggeligt lokalsamfund og en luksuriøs dagligdag i naturen, som kan nydes både indenfor og udenfor, samt med kort transport til større byer som fx Viborg og Skive kun 25 min kørsel og Aalborg 45 min.


Skovvej 18, 9631 Gedsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
305
Grund:
8100
Værelser:
8
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus