fbpx
Plantegning Zoom

STILREN OG INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED STOR HAVE

Del bolig

STILREN OG INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED STOR HAVE

Nu kan I overtage nøglerne til denne moderne etplansvilla fra 2018, der står klar til at tage imod en ny familie. Boligen råder over 166 m2, der bl.a. fordeler sig på et skønt køkken-alrum med loft til kip, hvorfra I har direkte udgang til havens store terrasse og grønne areal.

Overalt bliver I mødt af en lys og behagelig atmosfære, og med hele fem værelser kan den store børnefamilie snildt finde sig til rette. Tre af værelserne ligger ud til en fordelingsgang, hvorfra I også tilgår et lækkert badeværelse med separat brus. Et andet værelse udgør essensen af en forældreafdeling med eget walk-in, der også byder på et nydeligt badeværelse med dobbelt brus og dobbelt håndvask. Stuen ligger i åben forbindelse med alrum og køkken, så der opstår et samlet opholdsrum, hvor I kan være sammen på tværs af forskellige aktiviteter. Det stilfulde køkken har selvfølgelig alt i hårde hvidevarer; på den måde bliver dagligdagen så nem og bekvem som muligt, og dertil består boligen af en entré og et bryggers med masser af opbevaringsplads.

Villaen ligger på en kæmpe grund med en overkommelig have, hvor børnene kan udfolde sig på alle tider af året. Den store terrasse ligger perfekt i forhold til solen, som her kan nydes det meste af dagen og aftenen med. Carporten er en integreret del af ejendommen, så I kan gå tørskoede ind i hjemmet, og her har I tilmed adgang til et disponibelt rum til opbevaring.

På denne adresse i Aabybro vil I bo tæt på grønne områder, så naturen nemt kan opsøges fra matriklen. Beliggenheden er familievenlig, da huset er placeret for enden af en lukket vej, og fra ejendommen har I blot få minutters kørsel til alle de nødvendigheder, hverdagen er fuld af. Skoler, daginstitutioner og indkøb er således inden for rækkevidde, og da Aabybro er en levende by med et rigt forretningsliv, kan I også hurtigt opsøge specialbutikker inkl. apotek og boghandel. Holder I af at være aktive i jeres fritid, byder byen på gode idrætsfaciliteter, og tager arbejdet jer til Aalborg, kan I nå frem til centrum på blot 20 minutter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Skovparken 119, 9440 Aabybro
Pris:
3.845.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
1169
Værelser:
7
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2018
Ejerudgift pr. md.
2.859 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter