fbpx
Plantegning Zoom

HERSKABELIG LEJLIGHED MED STORE, LYSE RUM OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Vi glæder os over at få lov til at udbyde denne skønhed af en lejlighed med en super beliggenhed i et grønt og roligt område i Randers. Her får i veludnyttede og velholdte kvadratmeter, der bl.a. fordeler sig mellem to herskabelige stuer samt to gode, indretningsvenlige værelser. Kom med indenfor og se nærmere.

Som nævnt rummer lejligheden her to stuer, der begge er rummelige, lyse og indbydende med flotte gulve og lofter med stuk. Her vil I få rig mulighed for at indrette både en dejlig opholdsstue samt et spisebord, hvor I kan samle alle dem, I holder af. Alternativt kan I også vælge at bruge den ene stue, som et ekstra værelse, og da vil I stadig have god plads til at finde jer behageligt til rette i hjemmets største stue. Den klassiske stil fortsættes i køkkenet, der byder på super faciliteter for den daglige madlavning, og man kan f.eks. indrette en hyggelig spiseplads her, så gæster eller hjemmets øvrige beboere kan få en kop kaffe i selskab med kokken. Badeværelset er ligeledes præget af funktionalitet samt et æstetisk udtryk, og her er der som I resten af hjemmet også god plads med en stor separat bruseniche. Slutteligt er det også værd at knytte en kommentar til de to værelser, der ligger trukket privat tilbage fra hjemmets fællesarealer. Begge værelser tilbyder alsidige indretningsmuligheder, og fra det mindre værelse er der udgang til en skøn, møblerbar altan, der kigger ned på det grønne bymiljø.

Alt dette finder I placeret højt oppe i en ægte byejendom fra 1934, der står yderst velholdt i Randers’ hyggelige gader. Her får I adresse tæt på det hele, hvor indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole alt sammen blot er et stenkast væk, og derudover vil I være placeret lige midt i byens kulturelle centrum, hvor underholdningsmuligheder, gode restauranter og en rig butiksscene alt sammen er indenfor kort rækkevidde. Med alle de muligheder så tæt på skulle man tro, at I måtte give afkald på ro og idyl i hverdagen. Dette er dog ikke tilfældet her. Randers, der ligger smukt placeret ved Gudenåen og Randers fjord er en by, hvor der værnes om naturen. Det kan man i høj grad fornemme, når man går rundt mellem de adskillige grønne anlæg og parker, og her placerer I jer med Gethers Anlæg som baghave.

Her kommer I altså ikke til at mangle noget, hvad end I er et par eller en lille familie, så kontakt os gerne for en fremvisning.


Skovbrynet 2, 4. th., 8900 Randers C
Pris:
412.308 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
114
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Købspris
412.308 kr.
Boligydelse pr. md.
4.957 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter