fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEBOLIG PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED MED 4 SOVEVÆRELSER OG STOR HAVE

Del bolig

Velkommen til Skolelodsvej 19 der er en lys, lækker og yderst indbydende villa. I overtager et renoveret hus der har efterladt jer et tidssvarende hjem, hvor især det åbne opholdsrum vil imponere; her er loft til kip, store vinduespartier, flot lysindfald og rigelig plads til det moderne familieliv.

De gode oplevelser starter faktisk allerede på vej mod adressen, hvor I vil falde for jeres nye nabolag. I flytter ind i den hyggelige kulisse af en rolig og børnevenlig villavej. Derudover er der gåafstand til både skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter, så adressen gør det også nemt at være børnefamilie, og når I vil nyde den friske luft, har I glæde af Fælleden, der folder sig ud som jeres store, naturskønne baghave. Der er 3 minutters gang til regionaltog samt busser. Lufthavnen kan du komme til på kun 3 minutter i bil. Bella Center Metro er kun en 5 minutters cykeltur væk fra adressen. Derudover er der 15 minutter på cykel til Kongens Nytorv.

Når I ankommer til adressen, står carporten klar til bilen, mens huset står klar med den ene gode oplevelse efter den anden. Den rødmalede villa er oprindeligt opført i 1956, men når I træder indenfor, vil I tydeligt se resultaterne af forbedringerne, der gør den smagfulde indretning til et gennemgående tema. Facaden kan males hvis man ønsker en anden farve.

Boligen byder på 158 kvadratmeter fordelt på en veldisponeret planløsning, der blandt andet råder over et nydeligt badeværelse og hele fire værelser, så der er god plads til alle familiemedlemmer og måske også et hjemmekontor. Der er mulighed for at lave et ekstra badeværelse i bryggerset hvis det ønskes. I hjertet af det hele ligger det store opholdsrum, som binder hjemmet sammen og giver jer et naturligt samlingssted. Det stilrene køkken er indrettet med hvide, grebsfrie elementer fra Siemens Studio Line samt en stor kogeø med en bordplade af 250 år gammelt flådeeg. Når I inden længe står her med madlavningen, kan I nyde frit udsyn over resten af rummet, som charmerer jer med sin loftshøjde og sine mange brede vinduespartier, der skaber en flydende overgang til alt det grønne i haven.

Fra stuen åbner flere dobbeltdøre op til den dejligste træterrasse, som således kommer til at fungere som en naturlig forlængelse af boligen. Træterrassen er delvist overdækket og i flere niveauer, og så vender den mod de mange soltimer i sydvest, så der er perfekte betingelser for at nyde det lune sommervejr, mens børnene indtager græsset med havespil.

Haven er stor og privat.

Bestil en fremvisning med det samme.

Skolelodsvej 19, 2770 Kastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
778
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus