fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Flyt familien med til skøn natur i hyggelige Tilsted!

Del bolig

Flyt familien med til skøn natur i hyggelige Tilsted!

Nu kan såvel førstegangskøberne som børnefamilien sætte et punktum for boligjagten, og det kan I gøre her på Silstrupvej 60, hvor der venter jer en klassisk rødstensvilla med potentiale. Turen går til Tilsted, den lille by, der placerer sig lige syd for Thisted, og her kan I se frem til at blive en del af et aktivt lokalmiljø, så i den gamle landsby finder I eksempelvis skole og børnehave. Med fast base i Tilsted får I det bedste af to verdener, for her venter naturen altid få skridt fra hoveddøren, og børnene kan få lov at vokse op i den friske luft, men samtidig er der ingen vej til bylivet inde i Thisted.

I de dejlige rammer bliver I budt velkommen hjem af den traditionelle villa, der har været en del af bybilledet lige siden 1961, og nu står den klar til sit næste kapitel, hvor den vil danne rammen om jeres tilværelse. Der er foretaget en række forbedringer i sælgers ejertid, og det kan blandt andet nævnes, at der i 2020 er indsat nye vinduer og hoveddør i stueetagen, mens der året forinden blev renoveret kælder, bryggers og flere rum i stueplan.

Bag de røde murstensmure venter jer 135 kvadratmeter fordelt på to etager, og boligen er velholdt, men I har samtidig rig mulighed for at sætte jeres eget præg på den. Med maling og kreative idéer kan I forvandle rummene til et lyst og lækkert hjem lige i jeres ånd - måske et sjovt projekt for førstegangskøberne, der drømmer om at blive husejere og få mere plads til fremtiden?

Førstesalen giver jer tre værelser, og her kan eksempelvis indrettes en afdeling med plads til både børnene og et kontor. Nedenunder finder I nemlig et oplagt forældresoveværelse, som fyldes med en stor mængde dagslys, så her bliver I mødt af en skøn atmosfære. Den følger med jer ind i de to stuemiljøer, som fremover vil være dér, hvor I samles - måske til en hyggestund i sofaen, hvor I sætter jer til rette med ild i brændeovnen. Derudover giver etagen jer et badeværelse, et nydeligt bryggers og et køkken med plads til en lille spisekrog.

Som prikken over i’et kommer nogle herlige bonuskvadratmeter i form af en stor udestue, og her kan I både tage tidligt hul på foråret og forlænge sommersæsonen, mens I nyder udsigt til haven. I de varmeste måneder kan I derimod tage det sidste skridt mod udelivet og slå jer ned på en af de solrige terrasser udenfor.

Velkommen hjem til Silstrupvej 60!

Silstrupvej 60, 7700 Thisted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
1000
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus